Diverse kurser på skolen

Tegne, tegne, tegne… Jeg er kommet på tegnebordet.dk igen efter en længere periodes fravær (desværre). Jeg havde helt glemt, hvor fed en side det er.

Starter måske et blad op med en buddy. Det er ham der ejer martinland.dk. Lige nu leder vi efter et navn til bladet, og jeg har da også sendt ham nogle forslag på mail… nogle bedre end andre *Gg*.

Damn jeg er ved at lave en lækker tegning –> den smider jeg selvfølgelig på på siden her, når den engang bliver færdig om lang, lang tid.

I dag var jeg med i en film!! – ellers dvs. Ole og Anders fra IM. skulle lave en video om mennesket og produktet og så blev jeg det heldige offer, at skulle “teste” et såkaldt “snakeboard” (et skateboard, bare delt op i 2 plader, så det er umugligt at stå på!). Jeg vil se, om jeg kan få filmen op på siden her i Quicktime format… den er ikke så lang, men ret cool synes jeg…

Jeg var med Klavs ude på havnen for at tage billeder til brug i morgen, hvor vi nok går i gang med at sætte dem op i InDesign.
Var også til kursus i Illustrator i aftes –> lidt kedeligt når vi lige har haft InDesign… de 2 programmer minder så meget om hinanden, og kan man det ene så er funktionerne stort set de samme i det andet, og det man ikke ved hvordan man gør, kan man hurtigt gætte sig frem til… så jeg sad og arbejdede videre på et pilleglas, som jeg begyndte på ved aftenkurset i går aftes… Den tegning skal jeg også nok lægge op på siden (den er ret cool).

Nu er klokken mange, alt for mange… så jeg skrider i seng. Der er jo også Croquis i morgen. Mangler sgu’ egentlig snart papir til det, så det må jeg hellere erhverve mig nede i butikken. 60 kr. for 20 meter papir!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *