Bedre til spansk :)

Så ringede min far sgu lige på min mobil! Det kom bare SÅ meget bag på mig, hvor hurtigt jeg kunne omskrifte til at tale spansk. Og jeg forstod næsten ALT hvad han sagde! Han ville lige høre hvordan det gik og om han skulle sende noget specielt i den pakke, som de plejer at sende dernede fra… Jeg fortalte, at frøet fra den palme, som farmor Elvira gav mig, stadig lever.

Nå, det var hvad der skete lige for lidt siden. I lørdags var Anders lige ovre for at joine min workstation derhjemme og for at smage på min risengrød, om jeg havde lært noget af ham… jeg håber ikke jeg overtræder en grænse ved at sige, at den grød var SATME’ god! Det må jeg sgu gi’ mig selv *Gg* Der var intet smør, så jeg pilede ned på tanken… for man kan satme’ ikke have risengrød uden en ordentlig klat smør!

Ellers sidder jeg og knokler med en musikvideo i stil med HMP –> det er bestillingsarbejde. Jeg tror jeg er ved at være færdig med den, så håber jeg at Flemming er tilfreds med den (og at den vil blive vist talrige gange! *Gg*).

I morgen skal vi se Terkel I Knibe til animationsprojektet –> for at lure nogle forskellige “tricks” af mht. animation. Det er en skæg film.

Fuck man får klam gas i maven af at spise for mange pebbernødder fra Aldi (dem i den røde pose).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *