Verdens gladeste

Jeg tog chancen og løb alligevel i dag, på trods af at min venstre fod var øm / overanstrengt (og på trods af gode råd fra gode venner), men mere om det senere! Før jeg var ude og motionere, greb jeg min cykel og fløj ind til Århus, hvor jeg drev rundt i gader og stræder og nød det gode vejr. Folk lå i parkerne og nød det lige så meget kunne jeg se :) Hvad er det for noget med at ungdommen sidder inde foran computeren hele tiden? Det kan jeg ikke helt få til at hænge sammen med det billede jeg fik i dag. Sikke et leben der var i byen! Skønt bare at koble helt af og gå rundt uden noget specielt formål… Aaaaah!
Fik købt nogle elastik-dimser til mit ødelagte baggagebæger, og var inde i en butik for løbeudstyr for at høre hvad grunden kunne være til min ømme fod. De kunne umiddelbart ikke komme med et bud, men jeg kunne komme ind med min løbesko, og så ville de se på dem. Det bliver nok bare ikke nødvendigt… Hvilket bringer mig let og elegant frem til min løbetur :)
Da jeg kom hjem fra “Tour de Århus” på brun damecykel, havde jeg stadig ikke fået nok af den friske luft og den varme sol, så jeg hoppede i løbeskoene! Jeg MÅTTE ud igen, også selvom det kunne koste mig en skade (dumt måske, men jeg tog chancen).

Foretog en lille ændring i min løbestil for at se, om det kunne være grunden til min ømme fod. Jeg forsøgte at lade mere af min hæl få kontakt med asfalten, så min fod ramte knap så frontalt ved hvert skridt. Det var meget mere behageligt at løbe sådan, og jeg brugte mange flere lårmuskler på den måde kunne jeg mærke. Lagde stille og roligt ud de første 5-6 km, og da min fod stadig ikke brokkede sig, satte jeg tempoet op. Det var satme varmt, og jeg ville ønske jeg havde drukket LIDT mere end det ene glas mælk, før jeg tog afsted på de ca. 12 km.

Jeg elsker virkelig de søer… Men det har jeg vist nævnt :)

Pas på Jer selv, alle der måtte læse dette. Smil til værten, og værten smiler til dig (og byder på et glas mælk før man skal ud at løbe) :)

Tid til hilsner / Greeting time!

Til min best buddy Anders som for tiden er i Kina :) Love you man (altså, ikke på DEN måde *Gg*). Du kom til Kina uden rigtig at kende nogen, men når du kommer hjem igen, kan du skrive hele Kina’s befolkning på din venneliste ;)

And greetings to “Tremendously Flexible Boy” aka. “The DUTCH Guy” aka. “The Tabakkian” aka. “Andreas”. Weather you’re in Kolding, Holland or the north pole – Take care! Cake tare!

And Nico “the candy-dealer” Lander :p How’s business? Haha! He’s on exchange on New Zealand making some hefty animations (when he’s not diving!). Watch out for those stingrays mate! They’re HUUUGE!

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

6 Responses to Verdens gladeste

 1. Uhh, hvor jeg da bare ææælsker når værten uddeler mælk inden løbeturene.
  Det er den slags ting der gør livet lidt… ehm… hvidere…
  Tak for den rare hilsen, Jokke.
  Alt er vel hér i NZ – det nuværende projekt driller lidt, men mon ikke
  vi kører den hjem på rutinen?! ;-)
  Håber du har det godt, og at du ikke overbelaster dit helbred for møj!??!

  De venligste hilsner, og glæder mig til sommerbajere…

  Nikolai.

 2. Wow, such love is in the air! Excellent!
  Well thanks for the greetings, no matter where I am (which is currently in Denmark I think).

  And a very big spring welcome to you of course!!!

 3. A says:

  Tak for hilsnen og right back at ya man! Og ja det er sgu fedt herovre…nu mangler der kun at blive gjort lidt ved de grafiske opgaver hehe…

  Men, det er sgu underligt. Jeg skal allerede hjem og 2-en-halv måned – det er en underlig tanke men der har sgu givet noget energi til en rigtig fed sommerferie med nogle sommerbajere med dig, den overdrevet fleksible dreng og Niko-lander.

  Det er sgu fedt at kunne følge din blog – der sker sku noget i DK! Det er fedt at høre!

  Men du må ha det godt – InLiner-Drengen! :)

 4. JoKKe-svin says:

  A <-- Bajere, helt sikkert! Det har jeg også på fornemmelsen at de andre er med på :p Kolde Carls på en græsplæne med en bold, og så kører det! Jeg synes fandme også tiden går hurtigt! Bang boom, og så er man hjemme igen... Det må da betyde, at man har det sjovt :p Ses Cheerio-man!

 5. JoKKe-svin says:

  Nikolai Lander <-- Det var så lidt mester! Men aaaah, jeg ved ikke ligefrem om jeg overbelaster mit helbred. Så skulle jeg nok deltage i Iron Man eller noget i den dur. Så kunne jeg godt blive lidt belastet tror jeg... men kun lidt :p ...and sommerbajere you will get!

 6. JoKKe-svin says:

  tremendously flexible boy <-- You ARE in Denmark... on a bench somewhere in Kolding (where you have been for quite some time now, judging from your blog, hehe). Spring welcome hereby received :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *