Skolens IT-system!

Det er sgu lige til at lukke op og skide i vores IT-system her på skolen. INTET fungerer når man skal bruge det (hvad fanden betaler vi materialeafgift for!). Jeg står og skal bruge scanneren nu her, men blev så nødt til at tage billeder i stedet da man ikke kunne logge ind… Det er total uacceptabelt på en designskolen synes jeg!
Jeg skal også have nogle af dem til at se på min mac –> den skal sættes op til print, da jeg af en eller anden grund ikke kan printe nu.

Spørgsmålet er, om man ikke skulle finde en ny IT-stab… får fat i nogle folk der ved hvad det har med at gøre og som kan ordne problemerne. Den første mail fra skolen vi fik efter sommerferien handlede om at der var problemer med systemet… Det er lige før det er komisk… kunne de ikke have ordnet det i ferien, hvor der ikke var brug for systemet?!

Så fik jeg lige luftet en frustration der…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *