Lykkearmbånd

Måske er jeg ved at blive en overtroisk motherfucker, men jeg fik et armbånd af min far for nogle dage siden og har gået med det lige siden. I løbet af den tid jeg har gået med det har jeg haft succes med det logo jeg har lavet for Café Carma. Var nede i dag efter træning for at aflevere det endelige logo til Sullie og fik så 2K den anden vej (+ en god pizza) :D Nu kan jeg så købe det kamera (FINALLY!) –> ville så lige ind på siden for at bestille det, men så er den selvfølgelig lige gået ned idet jeg skal til at bestille det! *Gg*

Her er så lige et billede af det dejlige armbånd :) De små gullige sten der ligger dobbelt er lava-sten fra en vulkan på Teneriffe. Det i midten der ligner en rødlig sten er faktisk et frø. Min far skrev at det kommer fra “Drage-træet”, et tusind år gammelt træ der også kan findes på Teneriffe. Det specielle ved dette træ er, at det kun sætter frø hvert 8. år, hvilket fascinerer mig vildt meget! Han skrev også at armbåndet blev specielt fremstillet til mig af kunstneren og at det skulle bringe held. Det må det jo siges at have gjort :)

Armbånd fra min far i Spanien

Ret spontan morgen: vækket af nogle der ringede på min dør, men gik ikke ud for at åbne da jeg lignede en zombie… besked på min mobil: “træning?”. Det var Anders, og vi tog ned for at træne… Godt nok noget tid siden jeg har været dernede, så det var lækkert at komme i gang igen!

Vil lige tage et smut hen på skolen for at hænge nogle ting op på væggen på min plads, så det kan blive lidt mere personligt… af en eller anden grund har jeg en ubendelig lyst til at hænge ting op (don’t ask!).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *