Bestilte CD’er og e-svin!

Hvornår hulen kommer de CD’er jeg bestilte i fredags sidste uge? For ikke at tale om den store dåse kippers i olie straight from the Nordsø, som jeg skulle have haft nu (ej, det’ gas!)… men den med CD’erne er god nok! Jeg skal bruge dem, til når jeg formaterer min com.

Orv ja! Der er optagelsesprøver på skolen for tiden, og i dag sad de kære stakler og knoklede… måske sidder de der endnu? Hehe, jeg tog i hvert fald nogle billeder ned i kantinen, hvor nogel af dem sad… De må godt nok have følt sig udstilet med alle dem, som stod og så på… GODT DET IKKE VAR MIG!!!

Nu vil jeg arbejde på e-svin! en smule… det er et elektronisk magasin til jokke-svin.dk.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *