LEGAT!

Så kommer jeg hjem ved 23:00-tiden og åbner et brev fra Sydbank, der lå i postkassen og fandme om det ikke var et LEGAT jeg havde fået!! JAAAAA! 1.000 kr lige i foret, det er bare lækkert –> så kan der blive til nogle lidt bedre gaver til den pukkelryggede… og en vinterjakke til mig selv kan jeg måske endda købe i morgen, så jeg ikke render og fryser røven af :-D

Jeg har jo ikke Peter de Vroom længere, men derimod Ole… det er jo fordi vi nu så småt begynder at bevære os mod den linie hver især nu har valgt (i mit tilfælde “Grafisk Design & Illustration”). Ro på, der kommer selvfølgelig billeder op af det selvvalgte projekt jeg er i gang med lige som alle de andre… jeg forklarer hvad det går ud på en anden dag… jeg gider ikke lige nu. Men jeg kan da fortælle, at jeg har købt den lækreste bog til skitser, som jeg nu er i fuld gang med at fylde med diverse noter og brainstorms… det ser vildt cool ud, så det vl jeg selvfølgelig også tage billeder af.

Mandag – Onsdag var brainstorm perioden, hvor vi skulle komme op med en idé til projektet, indsamle materiale, læse bøger etc. og i dag (torsdag) gik Ole (læreren) rundt og fik en snak med os allesammen for lige at se, om vi var godt i gang og ikke kom ud på et skråplan… han sagde ikke så meget til mit, udover “...det er jo selvkørende det der“… hvilket jeg tog som en kompliment.

Der var andre der ikke kunne komme på nogen idé, og de blev selvfølgelig frustrerede over, at se på den andre i fuld gang med brainstorm og idéudvikling… Jeg håber de kommer i gang i morgen.

Nat nat.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *