Republikken = Central Perk?

Nice nice nice! Fik fingrene i et program der hedder “Plasma” i dag af en fra skolen, som man kan lave 3D animation til shockwave flash!! Det er virkelig det jeg har ledt efter i 100 år, så nu kan jeg endelig lave nogle ultra lækre shockwave animationer –> måske også til den side, som Sylle og jeg har arbejdet på…

I dag var jeg også til Croquis, hvilket var sjovere end normalt… jeg ved ikke hvorfor, men det skyldes nok, at jeg fik lavet nogle ret gode tegninger… bl.a. en, hvor jeg brugte kaffe til at “farve” modellen med på papiret –> ret fed effekt.

Efter Croquis smuttede jeg på Republikken med nogle andre fra der Shcule… Det er et lækkert sted. Der er lidt “Central Perk” fra “Friends” over det…

Jeg blev dog negativt overrasket i dag, da jeg skulle bestille en øl. Jeg spurgte dem, om de havde Murphy’s… det havde de ikke, men de foreslog så en anden øl, som jeg så bestilte. Da jeg skulle betale, lød regningen på 50 kr!! For ÈN øl! Det er sidste gang jeg skal ha’ den at drikke.

Der er mange på skolen der ikke kan forstå, hvorfor jeg ikke er på Interaktiv Medie, fordi jeg næsten ved mere end dem mht. diverse programmer, men så må jeg jo forklare dem, at jeg er Grafisk Designer –> det er ret sjovt… men det skader jo ikke at have et bredt kendskab til de forskellige linier…

Da jeg jo er en værre natteravn, tror jeg ikke jeg kan komme i seng lige nu, så jeg tager en skål müsli og ser noget fjerner –> og SÅ springer jeg i køjen…

Nå ja, smutter liiiige til Faaborg igen her på lørdag, da det er min fødselsdag d.7 *weeee* –> og en rund en af slagsen endda. Alle der læser dette må gerne sende positive tanker i retning af Kolding :-)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *