På vej til endnu en sommerferie i Spanien

Så er jeg endelig på vej til spanien –> weee. Der var satme’ mange problemer med billetten i lufthavnen. Vi fik mange forskellige informationer, så min mor og jeg blev nødt til at rende rundt mellem de forskellige check-ins, men det ordnede sig heldigvis til sidst :)

Det viste sig, at det flyselskab jeg skulle med var slået sammen med Maersk, således at min mor og jeg skulle flyve med samme fly alligevel –> det er lækkert nok. Fuck, hvor var der ellers stress på i lufthavnen… Jeg mener det. Jeg svedte som en stukken gris, og for at dulme stress-niveauet bestilte vi en øl (25cl er sgu ikke meget, men det kostede sygt meget). Det hjalp heller ikke synderligt meget på nerverne…

Anyway, nu sidder jeg i flyet, som gik fra gate A23, som det plejer… Det var en 10 min. Forsinket, så vi lettede vel omkring kl. 16:00 først.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se min far igen!! Jeg håber han kan finde en parkeringsplads. Jeg så i de spanske nyheder i går aftes, at det skulle være noget af et kaos dernede i lufthavnen. Det er helt vildt.

Shit, jeg skulle have mødtes med en ven inden jeg tog afsted i går. Han skulle være kommet hjem fra nordjylland men mistede sin mobil i tåget (meget uheldigt!) –> det fortalte hans mor mig, som var online… Jeg sad og ventede, men til sidst smuttede jeg i seng… Det er jeg list ked af, specielt fordi jeg ikke har hørt fra ham endnu –> er da lidt nervøs for, hvad der mon er sket.

This entry was posted in Dagligdagen, Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *