BARCA – MADRID 3-0 –> Det skulle fejres!!

Kewl weekend! Begyndte forholdsvis roligt med at jeg bare skulle slappe af, men så var der lige kampen og alle kampe: BARCA – MADRID, som jeg var ovre jeg Claws (Klavs) for at se sammen med Anders og Allan. Og BARCA tværer jo ligefrem MADRID ud, det var suverænt spil! FØR kampen stod den på pandekager med hakket spinat i dejen og med kødfyld og salat + creme fraische *mums* Tak for det Klavs, det var sgu’ top notch! :D

Well, Barcelona tværede Madrid fuldstændig ud med en sejr på 3-0 –> så det løb vi ud i byen for at fejre! Pitstop here we come! (…og det var så dén plan om at spare på mine penge *suk*). Men ikke desto mindre var det pisse fedt at flashe vores Barca spillertrøjer for samtlige på Pitstop. Der var mange der kom hen og kommenterede på kampen, det var geil! Selv ude på toilettet kom der kommentarer *lol*.

Vi fyrede den af på dansegulvet, men musikken kunne godt ha været mere til den heldige side… Men det er så hvad det er.
Pludselig som jeg sidder oppe i baren komme Liv sgu forbi! Vi var også ude og shake lidt ass :D De andre tog tidligt hjem, mens jeg fortsatte nogle timer endnu på dansegulvet. Var vel hjemme ved en 04:00-tiden.

Det var svært at komme op dagen derpå (i dag søndag), men det lykkedes. Anders, Klavs og jeg havde aftalt at spille lidt bold. Vejret var bare FOR lækkert! Knivskarp vinterluft og skærende sol i den blitz-hvide sne. Det blev kun os tre, da der ikke var andre der havde tid, men det var sjovt nok!! Lagde ud med lidt “one on one” for derefter at skyde noget straffesparkskonkurrence (langt ord).

Sidder hjemme nu og hygger i rigtig søndags-stemning. I morgen er der jo animationsforløb –> og 4 uger frem!! Det bliver sgu stort!

Uha, nu må jeg hellere snart komme i seng. Nå ja, jeg har ommøbleret en lille smule, så min seng nu er blevet mere til en rigtig “kick back fjernsyns slappe af” sofa.

Ciao!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *