Ring fundet! :D

Da min kæreste kom på lynvisit hos mig i dag, havde hun en ganske speciel ting med: min ring som jeg har ledt efter og tænkt på lige siden jeg mistede den for ca. 5 måneder siden!! Hun fandt den i sin bunke med smykker, og det fik os selvfølgelig til at tænke voldsomt over, hvordan den er endt der. Jeg mener helt bestemt jeg havde den på til festen i Beboernes Hus, og mistede den der på toilettet. At hun fandt den hjemme i sin smykke-bunke peger tilgengæld på noget helt andet. Vi ledte dog overalt efter jeg havde mistet den, så det er meget underligt at den pludselig dukker op på den måde :o Men sådan gik det også for min far da han gik med den…

Jeg er meget meget lykkelig over at kunne gå med den igen. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive eller sige, andet end at jeg nok ikke tager den af igen…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

7 Responses to Ring fundet! :D

 1. majann says:

  så godt at høre!! :D

 2. Thien says:

  Tillykke! Og jeg kunne ikke lade være, den var så åbenlys. :(

  http://img142.imageshack.us/img142/3821/joaqba7.jpg

 3. EN says:

  Hej, skal Lyuba så ikke have findelønnen? UPS! (og hehe)
  Knus til alle Jer pragtfulde, unge mennesker derude.
  EN

 4. Jokke-svin says:

  Majann –> Ja, det er næsten ikke til at tro!! Nu er jeg overbevist om, at den ring besidder noget ganske specielt… For vi ledte virkelig OVERALT hjemme ved min kæreste, og pludselig dukker den bare op :o

 5. Jokke-svin says:

  Thien –> Hvad satan :p Du har hjulpet mig med at finde mit sande Jeg! My Preciousssssssssss (2 timer senere) sssssssssssssssssssssssssss!

 6. Jokke-svin says:

  EN –> Jo, det skal hun i hvert fald! 1000 kr konverteret til kys… hmm, det giver vist i omegnen af 100.000 kys, hehe

 7. Lyuhala says:

  hå hååå 100.000 kys ?!

  you owe me biiig time, precious! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *