Idégenerering med Dick Hoogendoorn :D

Well, well, well… så gik det godt nok lige noget tid, før jeg fik mig sat ned og skrevet igen. Det er også fordi jeg mister noget af motivationen, når jeg ikke kan komme til at uploade det jeg skriver. Øv bøv. Jeg venter på, at Sylle får skaffet en server, men det tager åbenbart en KRIG! Også mht. betalingen, som hans chef åbenbart skal stå for…

Ellers så går det kewl nok. Jeg har satme haft nok at se til i den sidste tid med diverse projekter. Lige nu er der Idégenerering med den fedeste lærer fra Holland –> DICK HOOGENDOORN. Han er SUPER inspirerende at omgås, det mener jeg virkelig. Sådan burde ALLE lærere være. Der er godt nok også lige Peter De Vroom. Det må være det Hollænder-gen de har, som gør dem så specielle.

Jeg har ikke printet eller syet min bog om De 10 Bud, så den hænger over hovedet på mig hele tiden, hvilket er ret irriterende! Så er der semesterprojektet som skulle køre i baggrunden, men det har jeg sat på vågeblus for tiden… Der er simpelthen ikke tid til det hele, hvis man også skal forsøge at opretholde et nogenlunde liv ved siden af, med bare LIDT fritid!

Det var suverænt lækkert vejr i dag, og her til morges vågnede jeg, og så en sms fra Baden “Hej folkens. Er i klar på noget fodbold senere i dag? Jeg tror at vi kan blive ok mange.” –> så fyrede jeg ellers afsted til kamp ved 13:00 tiden. Der var bare lige én ting. Vi havde ingen bold. Der var en der havde en flad bold, så jeg måtte hjem efter min boldpumpe (som jeg heldigvis havde!).

Jeg var dog lidt af en farlig spiller i denne kamp, idet jeg først lossede Jonas lige i maven (mavepuster) for senere at fyre bolden lige i kuglerne på ham. Jeg mener, hvad fanden er oddsene for at det sker for den samme person på næsten samme måde?! Han er bare uheldig, men han blokerede også på en ret uheldig måde, uden nogen som helst blokering af de ædlere dele *lol* –> det er sgu at leve livet farligt synes jeg! Men alt i alt en LÆKKER kamp.

Da jeg kom hjem, opdagede jeg en skade på indersiden af min ankel. Min sok var lidt rød. Jeg var åbenbart blevet trådt der med bunden af en ellers andens støvle med knupper *argh* NAS!

Det lykkedes mig at færdiggøre den SYGE animations-profil-agtige ting jeg har lavet om mig selv til den sidste opgave vi havde med DICK! Han har stort set ikke set noget af den, så den glæder jeg mig til at vise ham i morgen. Ved ikke lige hvornår vi møder… Mon det er 09:45? Må hellere komme kl. 09:09 (som DICK siger vi skal. Underligt tidspunkt, hehe.). PRÆCIS 9 minutter over 9! YES SIR!

Og så oprandt dagen for, hvornår jeg skal i retten mht. den sag med dem der slog mig for læææænge siden –> jeg har sgu da glemt det lort, og ville helst bare lade det ligge nu, men jeg må tage afhøringen som en oplevelse.

Hvad er der mere sket? Åh jo, vi skal lave en plakat over filmen “Being John Malkovich” –> hvor vi fanger “essensen” af filmen i plakaten. Det bliver sjovt at se, hvad folk finder på. Selv havde jeg tænkt på noget med en snylter eller et spejl der er smadret. En hjerne med et sugerør i… *lol*. Ja, det er nogle underlige tanker man kan gøre sig på en Designskole hva’?

Gotta run hvis jeg skal være fesh i morgen. Kl. er fandme 00:38!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

One Response to Idégenerering med Dick Hoogendoorn :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *