IM, nej tak!

Yummi, yummi… har lige spist lækker svinesteak med Whiskey sauce, ris og chapignon *mums*. Det var en fra skolen, der foreslog, at vi lavede mad sammen, og det var jeg sgu’ med på.

Jeg stod jo ret sent op i dag, da jeg først gik i seng i går ved 04:00-tiden!! Jeg sad og arbejdede på nogle smileys til en kammerat, der ikke mindre vil lave Danmarks Bedste Beatles website!

Fredag kommer Sylle, og så skla vi færdiggøre Camping-siden. På onsdag (i overmorgen!) er der BEDØMMELSE, og i dag var jeg så lige oppe på skolen for at ordne min mappe med alt det, jeg har lavet gennem hele grunduddannelsen + jeg udvalgte de bedste croquistegninger jeg havde lavet.

Det med at bytte over på en anden linie, bliver nok ikke til noget alligevel, da man efter sigende skal sende en ny mappe ind, hvilket jeg pt. ikke lige har! :-( Åndssvage regler!

Der var sgu’ ikke NFL i går… jeg ved ikke lige hvorfor, men fuck noget skod –> nu havde jeg lige glædet mig, men der er jo SUPERBOWL næste søndag (det begynder allerede ved 23:00-tiden) så det kan jeg jo glæde mig til…

Og så er der en person, som jeg savner rigtig meget, men det ved hun jo godt.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *