JP: Nu med cykel igen :p

Yes! I dag har jeg lavet en grafik til pristjek, hvor jeg fik lejlighed til at skrive: “Hvad koster bollerne?” haha! Det var en kort oversigt over, hvor det var billigst at købe fastelavnsboller henne. Jeg søgte på Nica og fandt et godt billede af en bolle som jeg fritlagde og satte ind. Nica er forresten et fedt system. Der kan man hente alle de fotos som fotograferne har taget. Fed kvalitet og lige til at benytte (hvis man lige tager højde for copyright altså!). Det er nemlig ikke kun Jyllands-Postens fotografer der har billeder derinde, men også Polfoto og diverse fotobureauer. Systemet er desværre en anelse ustabilt, så nogle gange går det ned… heldigvis uden at påvirke de andre programmer man har kørende.

Sad også med en opgave om, hvor meget alkohol de unge drikker i danmark sammenlignet med andre lande. Jeg vile gerne have gjort mere ud af den, men så blev klokken mange og jeg skulle også nå og til Kolding for at sige farvel til Anders, som rejser afsted på udveksling til Kina d. 15!

Før jeg tog ned på stationen, nåede jeg lige at hente min cykel som jeg havde afleveret hos cykelhandleren dagen før: nyt pedalsæt og ordnet gear… så nu kan jeg cykle igen. Det var sgu’ også ved at blive lidt træls at gå hele tiden (det tror jeg vist jeg har nævnt, hehe).

Da jeg stod og ventede på bussen mod banegården, kom der en stor sort kat frem bag en hæk:

black_cat_01.jpg

Den kom hen til mig og sad ved mine fødder i al den tid jeg ventede på bussen. Det må ha været noget af et syn for dem der kom forbi mig. Der stod jeg, i min lange sorte frakke, med sort hue og handsker og en sort kat for mine fødder *g*. Mr. Evil, hehe. Jeg savner sgu godt nok at have en kat. Jeg savner min dejlige kat Bølle…

Hmm, det studsede mig lige (bare en detalje) – jeg behøver sgu’ da ikke skrive “JP” oppe i overskriften… Jeg har sådan set kategoriseret det under “Praktik (JP)”. Hmm, jeg tror jeg lader være med det fra nu af.

Er kommet ret sent hjem med toget, så jeg må hellere hoppe i seng nu. Chüß!

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *