FC Barcelona vinder La Liga!!

Yeah hvor er det bare lækkert med rigtig sommer-vejr. Jeg håber det bliver lige så dejligt i morgen for da skal vi ud og trille noget bold.

Tager i fitness kl. 09:00 med Anders… Klavs kan godt nok ikke da han skal arbejde *pis*.

Var til lækker middag hos Anders “The Chef” sammen med Liv. Pisse hyggeligt og faktisk en ret god vin (den må jeg lige have navnet på!). Aubaginer med oksekødsfyld og diverse gode krydderier *yumme yum*.

Okay, i forgårs (lørdag) var vi henne ved Klavs for at se La Liga og se Barca spille mod Levante. Den kamp kunne afgøre om Barca vandt mesterskabet, og det gjorde de fandme!! Det er SUPER SWEET lækkert endelig at få afgørelsen!! –> og det løftede også stemningen i byen bagefter. Klavs og jeg promoverede lige Barca med vores spillertrøjer *Gg*.

Vi var på Pitstop og det samme var næsten hele klassen pga. T’s fødselsdag. Det var pisse-skægt at se dem alle på The Dancefloor :D Svedte godt nok som et bæst, men musikken var også hurtig og pulserende… længe siden jeg havde været i byen, og det kunne jeg også godt mærke. Maria danser bare for godt, det er helt vildt. I wanna dance som moooore :)

Næste weekend er der indflytterfest hos Coco og Liv og der kommer bare over 40 mennesker med!! Daaarn det skal nok blive WILD!

Nu smutter jeg i kanen og vågner først til lyden af hanen…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *