Akademiske opgave faldt i god jord

Har lige set Football Factory –> endnu en film jeg kan føje til mine favoritter inden for rigtig engelske film såsom: “Trainspotting“, “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” og “Snatch“. Jeg elsker bare den dialekt de taler med i de film. Den er provokerende på den fede måde :D

Vi har haft “fri” fra skole siden afslutningen på Corporate Identity projektet i onsdags. Grunden til at jeg sætter ordet “fri” i gåseøjne er, at jeg ikke ser projektet som afsluttet. Ved præsentationen fik jeg en del kritik, og den kritik har jeg så benyttet disse såkaldte “fridage” til at arbejde videre med projektet og afprøve nogle af de forslag lærerene kom med… og så er det bare så FUCKING USSELT at printeren lige skal gå hen og gå i baglås lige ved indgangen til weekenden. Det var min hensigt at lave de sidste rettelser og printe det hele i dag, men det er så ikke lige muligt!

Well, i onsdags var vi ude for at trille noget bold. Det stod ned i stænger, men vi var alligevel en del stykker. ‘Kæft det er fedt når det regner og er pløret. Jeg blev overraskende nok ikke syg af det selvom jeg kun havde shorts og t-shirt på :)
Hamrede på at tidspunkt bolden lige op under overlæggeren efter at have driblet uden om forsvaret… lækker fornemmelse.

Her på søndag håber jeg det bliver lige så nice vejr som det var i dag. Så vil jeg se om jeg ikke kan få de andre med på at spille allerede ved 10:00-tiden måske. Det er nemlig således, at jeg skal til middag ved Anders 19:00… Glæder mig sgu til lækker mad, godt selskab og gode konversationer!

Jeg må indrømme at mit humør ikke har været af den bedste slags i dag. Det er fandme pga. det skide hængsel på min mac, som forhindrer mig i at lukke skærmen ned. Jeg kan ikke transportere den nogle steder hen, hvilket er mere frustrerende end man skulle tro.
Jeg sendte nogle links til Allain, som Anders havde fundet til mig vedr. reparation af hængslet. Jeg håber virkelig han ser på dem og så vil jeg snakke med ham på mandag.

Jeg sendte også lige en mail med vedhæftede billeder af problemet til OfficeLine.dk, som bl.a. tager sig af reparationer af mac computere. Når jeg får den fikset engang, så sælger jeg den som sagt. Bare kontakt mig hvis du er interesseret :)

Nååå ja, den akademiske opgave vi skulle skrive i påskeferien… den var jeg lige nede ved vores “skrive-lærer” Trine for at få feedback på –> til min store overraskelse (ja, jeg var faktisk overrasket!) fortalte hun mig, at min opgave lå blandt de bedste og at det var en fornøjelse for hende at læse den :D Det var noget der lige kunne løfte mit humør… Men jeg er stadig overrasket over det. Havde jeg skrevet det samme på Faaborg Gymnasium, ville jeg helt sikkert have fået noget andet at vide. Well, nogle gange skal det også være lidt forvirrende *Gg*.

Min mor var lige på besøg i går (tordag) og blev og overnattede. Det var dejligt lige at slappe lidt af. Fik lækker mad og vi så “School of Rock” samt “Der Untergang“, en film som vist ikke lige faldt i min mors smag. Den var også ret stærk. Så ved jeg da, at jeg ikke skal vise hende “Football Factory”! For det første er der ikke subs på den, så hun vil nok ikke kunne forstå den meget kraftige dialekt de har. For det andet er den ret så voldelig, men jeg ser den mest pga. sproget og de typer der er. De er dælme gode til at caste folk til den slags film.

Jeg skal snart have afsat mine mange computerspil. Det kan sgu ikke passe at de bare skal stå uden at blive brugt. I morgen vil jeg se om jeg ikke kan få lov til at sætte mine opslag op i Surfers Paradise og Area 51… måske også Netto og en ny en i Fakta. Jeg skal alligevel ned på bib og hente Buddha Bar II som jeg reserverede over nettet for 1 måned siden ca.

Nu gider du sikkert ikke læse mere, og jeg gider helt sikkert ikke SKRIVE mere, så jeg stopper her.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *