Travl dag og indretning

Jeg har sgu noget dumt med halsen for tiden. Jeg tror det er kommet af denne weekends udskejelser, da vi gik hjem fra Den Engelske sent om natten i kulden. Damn! Jeg håber snart det går over, for det gør NAS!

Anyways, det har ikke forhindret mig i at nå en del i dag. Cyklede ud til Jysk for at glo på nogle senge (og selvfølgelig kom der en kæmpe regnbyge LIGE da jeg var halvvejs!). De har tilbud på en god boxmadras, så den køber jeg i morgen. 140 cm bred, mmm :)

Hængte ud med Niko på Knud’s. Den knægt VIL bare ikke tabe i bordfodbold, hehe. Han formåede sgu’ at tæve mig denne gang. Det blev nogle hektiske halvlege, hehe. 2 genstande og et nederlag senere, tog jeg hjem… Sprang direkte i fodboldstøvlerne og hjullede hen til Anders. Vi mødtes med Jens på fodboldbanen og fik genopfrisket spillet “Halme” som Klavs Q Mol i sin tid præsenterede os for.

Og noget helt andet, nemlig StofaNet *yay*. Jeg har bestilt Wireless, så jeg slipper for at skulle rode rundt med netværkskabel når min nye mac kommer. Det bliver super :)

I morgen skal jeg se om jeg kan få genbrugscentralen “IGEN” til at hente min gamle seng. Det kunne være kanon!

Her er lige en lille skitse af, hvordan mit rum ser ud:

mit_rum_01.jpg
Den nye seng fylder lige så meget som min nuværende. På det røde felt kunne jeg godt tænke mig en aflang reol, som kan fungere som natbord/opbevaring.

Hmm, jeg ville ønske jeg havde min lille “indretnings-ekspert” hos mig nu ;)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

9 Responses to Travl dag og indretning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *