Den fede stemning

Sikke en weekend, indledt med den fedeste fredagsbar jeg har været til –> skipper-bar! Humøret var satme højt og Havskummet skvulpede i takt til tonerne af Nikolaj på sailor-klaver og Line med sin karakteristiske vokal, hehe.
Vi sad og tegnede underlige fisk til de mange fiskenet der var blevet hængt op i loftet… Jeg skulle selvfølgelig liiige ha’ den obligatoriske Pik-aborre med!

Tog ikke i byen efter baren, da jeg skulle tidligt op næsten morgen (lørdag) og ned på Café Carma for at lave forarbejdet til den tekst jeg skal skrive på deres væg (en definition af ordet “karma”). Det er faktisk hvad jeg har arbejdet på hele denne weekend. Ikke noget fest-halløj udover fredagsbaren.
Jo, jeg var da lige oppe ved Kristian for at se Barca mod Madrid –> MUST SEE! Totaaaal ydmygelse af Madrid heldigvis, og en fortjent sejr af et ufatteligt velspillende Barcelona-mandskab! Det var virkelig sjovt at se (specielt fordi dommeren lignede en lille trold).

I går (lørdag) sad jeg derhjemme og lagde en sidste hånd på skabelonerne til teksten… det blev jeg fandme først færdig med kl. 04:30, så jeg smed lige en besked til Sullie om at jeg først kom ned på Café’en ved 10-tiden, da jeg havde arbejdet lidt sent…

I dag fik jeg så overført skabelonerne til væggen efter et komplekst og meget omstændeligt målearbejde. Det ville have været så meget nemmere hvis jeg havde valgt at venstrejustere teksten, men neeeeej, jeg skulle selvfølgelig liiiige centrere den (det ser nu også bedst ud i dette tilfælde tror jeg!).

Men det har dagen sådan set gået med i dag… fra 10:00 til 20:30! Det har nok været den fedeste søndag jeg har haft i lang tid. Der var bare en pisse-fed stemning. Det summede virkelig af aktivitet: der blev ordnet loftsplader i café’en, der blev lagt gulv, nogle malede møbler og så var der mig der stod på en (til formålet konstrueret) bjælke der var lagt ud så jeg kunne stå og optegne bogstaverne på den væg der er over vindeltrappen. Café’ens absolutte centrum (og det har jeg præget *wuhu!*).
Det var sjovt at stå deroppe over dem og høre den ene tyrkiske folkesang efter den anden, og høre hvordan de jokede med hinanden på tyrkisk (eller jokede om mig, det ved jeg så ikke jo…).
Ved middagstid kom en tørklæde klædt mor ind ad døren med favnen fuld af mad. Det blev lagt på et fad midt på baren med store, fyldige stykker brød ved siden af som vi brugte som bestik. Vi spiste allesammen af det samme fad med fingrene, hvilket nok er en mentalitet jeg godt kunne savne lidt her i DK… Folk synes generelt det ikke hører sig til når det er nogle mennesker man ikke rigtig kender, men man kan vende den om og sige, at det utrolig socialt at sidde rundt om det samme fad og spise med klør-fem… hygge.

På et tidspunkt begyndte Sullie at danse noget tyrkisk folkedans, og så sprang vi andre med i kæden… og før vi vidste af det, stod vi allesammen og lavede rejehop med hinanden i hænderne med værktøj, gulvplader og alskens affald flydende omkring os… det var lidt absurd, men ikke desto mindre en god lille pause fra arbejdet :)

I morgen skal jeg ned og male bogstaverne op… til det formål skal jeg lige se om jeg kan finde en fin pensel, så jeg kan lave det så skarpt som muligt… vil for alt i verden ikke have at bogstaverne bliver flossede i kanterne!! Så sådan en pensel skal jeg have købt i morgen.

Det er også i morgen at emballage-projektet begynder –> samarbejde med ID i “præfabrikerede” grupper… det skal nok blive spændende. Det kunne være fedt at komme på noget anderledes og provokerende emballage.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *