Ål på 1000 måder!

D. 16 november burde laves til ålens dag, så meget har den handlet om ål (for vores gruppes vedkommende i hvert fald). Hold da kæft!

Vi har holdt et desideret åle-orgie oppe hos Lea, hvor vi dækkede op til den helt store guldmedalje med rejer, fiskefillet’er, røræg, smørebrød og jeg skal komme efter dig! Og som prikken over i’et… en ægte ål på et tallerken på midten af bordet (en populær ål, hehe).

Formålet med alt dette var at tage nogle billeder til konceptet for den visuelle identitet –> underlige billeder med ålen som hovedperson. Skøre? Hmmm, JA FOR FANDEN!

Jeg er måske ikke meget for at indrømme det, men jeg tror der er opstået et specielt bånd mellem ålen og jeg, efter at have spenderet en hel dag i dens selskab. Nej, den siger godt nok ikke så meget, og stinker som en gammel fisker der lige er vendt hjem fra søen, men den har sgu KARMA for fanden! PISSE god karma *Gg*. Mig og ålen er best buddies. Pals 4 life. Yo!

Denne dag vil gå ned i analerne som værende en skæg dag. Altså, skæg i den forstand at der var megen morskab, ikke at den var præget af hårvækst omkring munden… altså ikke “skæg” som i “ansigts-måtte” eller “kind-til-kind tæppe“… men derimod skæg som i “AAAAHAHAHAAA!” eller “Shiiit hvor komisk” (ikke kosmisk!) Nu har jeg forvirret mere end forklaret tror jeg. Stop her! (ikke med at læse altså… for der er mere på vej!).

Jeg har røget en ål i dag, og det er ikke konserveringsmetoden “at ryge en ål” jeg snakker om. Nej, jeg har i bogstaveligste forstand RØGET en ål som var den en cigar! Det var dog uden at sætte ild til den, men jeg stod da og babbede på dens hale imens de andre fløj rundt om mig som små BIER og tog billeder.

Damn hvor kan ål lugte slemt… det er meget svært at få af fingrene, men efter en omgang kogende vand fra vandhanens varmeste, kombineret med opvaskemiddel, forsvandt den rædderlige dunst endelig.

I morgen skal jeg fandme huske at kontakte Bayram og aftale nærmere om de nye ting der skal laves til Café Carma! I’ll NOT lose this one. Det skal nok blive skægt at lave –> Ham og Sullie (staves det sådan?) er i hvert fald to spaßmagere… I like!

Nu vil jeg lige skrive brev til mormor og morfar, samt vaske noget tøj i hånden –> har bare nået NADA i dag hvad angår mine personlige ærinder. Lad mig lige liste hvad jeg ikke har nået i dag, for ligesom at gnide salt i såret for mig selv (men også fordi jeg har en svaghed for at skrive ting i liste-form). I dag har jeg ikke nået at:

  – Skrive og sende brev til mormor og morfar
  – Ringe til Café Carma
  – Skrive tilbage til Mads Brügger mht. DR-spippen *argh*
  – Læse 50 sider i en bog
  – Finde en kæreste

Med denne smukke liste, vil jeg, som komponisten i koncertsalen, lave de klassiske arbevægelser der signalerer til orkesteret at nu skal de runde af…

  Det sidste strøg over violinen er taget
  Fede mænd udånder i deres tubaer
  Den vandrende pind med obo’en knækker den sidste tone
  Gudinden med harpen kilder den sidste, spændte streng
  Tæppet går
  sin vej, og vender ansigt mod de måbende tilskuere

  Sikken en dag kunne man tænke
  Og sikken en dag det var

This entry was posted in Dagligdagen, Digte. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *