Sparer op til computer

Hey du! Stod op ved 12:00-tiden og så, at jeg havde modtaget et brev fra Coca Cola koncernen –> det var en CD til det nye Redzone jeg havde bestilt. Det er nogle online spil som set temmelige sjove ud. Kan dog først checke det ud efter ferien, da jeg ikke har net herhjemme. DOH!

Jeg gik i seng ved 03:00-tiden i går (eller i dag var det jo så). Fra kl. 18:00-til 20:00 skal jeg ned på Magasingaarden og fotografere med mit digitalkamera til et arrangement, som min mor har stablet på benene. Det tjener jeg 300 kr. på…yeah!! *griner ironisk* Ej, jeg har også lavet en plakat til arrangementet, så på hele affæren tjener jeg 500 kr. hvilket er ret tiltrængt for tiden. Jeg sparer jo op til den nye computer.

Min ferie skal gå med at lave lektier (spansk-opgaver, engelsk stil, idrætsrapport etc.) hvilket er temmelig surt efter min mening (og resten af mine kammeraters!).

Oven i det, skal jeg også have lavet et design til en side, som Sylle og jeg er ved at lave til Fyns Amts Behandlingscenter for Voksne (FABV). Det er vigtigt, at jeg får lavet designet, så han kan gå gang med programmeringen. Jeg har faktisk allerede lavet lidt, og jeg håber det bliver færdigt når ferien er slut…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *