Hold i nakken sucks!

[12/07/05 – 21:24] Vågnede med hold i nakken, det har jeg stadig :( Jeg var ellers til fitness –> og der mødte jeg Klavs-drengen. Men holdet i nakken er der stadig på trods af træning og opvarmning. Og jeg har næsten lige igen lavet noget opvarmning… En nærmest ritualagtig dans kun iført shorts (fordi det er pænt varmt) og så strak jeg ellers hele kroppen ud… dog ikke til musik. Så nu er jeg varm over det hele, men stadig med hold i nakken *suk*.

Jeg krydser fingre for at vågne i morgen uden ømhed!

Hvis jeg ikke er er for smadret. Jeg troede jeg var ved at lægge en sidste hånd på plakaten og flyeren, men det er en krig at få Merrild kaffe logoet ind (der er et hav af regler om, hvordan deres logo skal behandles!).

Mette G. fra klassen var ellers lige oppe og se til det workspace der er ved Martin. Hun har Design Bazar sammen med nogle andre og de har købt sig til at få deres logo på plakaten. Så vi ordnede lige en placering af det som alle blev tilfredse med til sidst… heldigvis!

Jeg vil også til træning i morgen ved 07:00-tiden, så jeg smutter i seng nu og håber som sagt på at søvnen kan fikse min nakke… Det er ret så irriterende ikke at kunne se til siden. Jeg kan sgu’ også mærke det når jeg synker synes jeg :|

Sidder og lytter til en salsa radio kanal og temperaturen her inde i min lejlighed må vel være omkring 25 grader selv om jeg har begge vinduer åbne… det er SKØNT! Jeg glæder mig super-meget til at komme ned til min far. Jeg må udstyre mig med nogle engangskameraer (de er faktisk heller ikke så dårlige).

Jeg har vasket noget tøj i hånden som hænger og tører i aften-luften. Det er i hvert fald tørt i morgen! (håber jeg da, fordi det er mit træningstøj, hehe).

Jeg glemte at skrive om det der skete i London… Et eller andet sted kommer det ikke bag på mig at det næste mål for terroristerne ville være noget i dén størrelsesorden. De begyndte med det største mål: WTC (09/11), dernæst Madrid og nu London… det næste “logiske” mål hvis man kan betegne det sådan må så være endnu mindre –> DK eller Italien som de selv truer med (men det er jo kilder fra en hjemmeside som hvilken som helst person kunne have skrevet).

Selvom truslen kommer nærmere og nærmere synes jeg dog ikke man skal frygte noget som helst. Det bliver også nævnt gang på gang: “Lad være med at være bange, for så er det lykkedes terroristerne!”. Det er sådan set også rigtigt, så jeg går klart ind for en latterliggørelse af terror, som det også ses på talrige satiriske sider på internettet…

Nu er jeg den der er skredet i seng!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *