Boligjagt

Så er boligjagten atter gået i gang, og jeg leder nu efter et nyt sted at bo som IKKE er en ungdomsbolig. Jeg skriver mig op hos Lejerbo, AAB og KUBEN og så ellers se hvad der sker. Jeg har stadig ca. 2 1/2 måned tilbage på min nuværende adresse. I dag har jeg siddet og set “kataloget” igennem for Lejerbo, og det er godt nok skuffende det udvalg de har. Gennemsnitsprisen ligger på 4000 om måneden :o Sammenlignet med AAB’s katalog, må Lejerbo være nogle af de dyreste! – ærgerligt at det lige præcis er dem jeg så kan lave en intern ansøgning hos (når deres priser er helt hen i vejret). Well, jeg må se hvad der sker. Nå ja, fik også bestilt Dankort, så jeg endelig kan betale i diverse supermarkeder :p

This entry was posted in Bolig, Dagligdagen. Bookmark the permalink.

4 Responses to Boligjagt

 1. Lyuhala says:

  spændende spændende bolig jagt ! uuuh elsker sådan noget :D men tydeligvis ikke hvis det angår mig selv, hvis man kigger på hvor længe jeg har bare har overvejet at skrive mig selv på en vente liste. anyway…

  heh tillykke med dan kort! .. jeg har lyst til at sige “velkommen til de voksnes kredit-kort rækker” :P

 2. Jeg vil anbefale Teglgårdsvej – lige overfor skolen.. helst på 2. sal.
  Super fine lejligheder til ca. 3000

  kys. N.

 3. Jokke-svin says:

  Nikolai –> Det var der du havde base før du tog afsted til New Zealand. Det var sgu en fed lejlighed du havde der ja. Gad vide hvordan man kan få fingre i en af dem… Det er ikke ungdomsboliger så?

 4. Jokke-svin says:

  Lyu –> Provo-unge, hehe :p Men jo det bliver godt med et mere brugbart kort. Det var jo Anders der satte skub i mig mht. at få et.

  Mht. flytning, så bare huske at skrive dig op i god tid :) Jeg forstår stadig ikke helt den regel med max. 2 afslag, hmm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *