Succes med kulturplakaten

Endnu en smooooth dag med ret så varmt og lummert vejr.

Det hele er bare faldet i hak mht. den flyer og plakat jeg har lavet til “Stories From the Former Future 2” som kommer til at foregå ved kulturdagene i Kolding. Glæder mig super-meget til at få nogle eksemplarer af dem i hænde :D og hænge plakaten op herhjemme!

I dag holdt ømheden i mine arme op efter sidste træning, så i morgen skal jeg på den igen! City Fitness åbner 09:30 og efter at have trænet skal jeg mødes med Martin og færdiggøre og dobbelt-checke det hele før vi sender det til print. Det vil satme være ærgeligt at printe 1000 plakater med fejl på… eller for den sags skyld 5000 flyers!

Var henne på boldbanen med Mr. Flanders for at spille lidt afslappet bold i aftensolen. Stille og roligt. Det var godt nok lækkert lige at komme ud efter at have siddet de sidste par dage og nørdet indendøre med plakat og flyer.

Snoldede lige noget slik ovre ved Shell og så filmen “Be Cool” for 2. gang. Smooooth flick! Den kan jeg anbefale (har jeg gjort det før? Det tror jeg…).

Nu skrider jeg ellers i seng. Jeg har lagt kamera-research’en lidt på hylden for denne gang. Det er fandme svært at finde noget fornuftigt –> den rette balance mellem kvalitet og udgifter.

Smutter til Faaborg onsdag eller torsdag.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *