Carl’s Jul på Republikken osv.

Så blev julesæson’en skudt i gang i går da juleøllen kom på gaden (sammen med øget politiovervågning!). Efter skole var jeg egentlig ikke i humør til at feste specielt meget, men efter en kebab-rulle i City Pizza efterfulgt af en kold og forfriskende æblemost, så kom jeg på andre tanker.

Nikolai, Anders og jeg fulgtes ned på Republikken forholdsvis tidligt i håb om at kapre nogle pladser… men men men, der var satme mange da vi kom derned! Fik heldigvis nogle stole oppe ved baren hvor vi så sad og spillede “snyd” (eller hvad det nu hedder) –> skægt terningespil som Nikolai lærte os. Vandt én gang *yay*.

Sofie und Mette kom lidt senere og var med i spillet. Jeg ville gerne have haft dem med på Pitstop, men “Aah, vi skal altså hjeeeem”… øv øv. Det var ellers pisse-skægt på Pitstop –> specielt fordi DJ Ting fyrede den af dernede! I LIKE! Så blev jeg jo liiige nødt til at smide en besked til Aalborgs Dronning (Karina). Det viste sig at hun var til noget LOC koncert :p Damn, det ville jeg have givet det pureste guld for at have været med til… eller…

Vågnede pisse-sent uden bemærkelsesværdigt ondt i krødderen, taget i betragtning at jeg sgu fik en del indenbords i går! Opdagede til min store ærgelse at der ikke lige var noget spiseligt i køleren (ikke med mindre man synes at et stykke rugbrød med remoulade er lækkert altså!) så jeg spurtede i Fakta i silende regn for at fylde lageret op igen.

Ellers har resten af dagen foregået i Anders’ crib –> lidt forberedelse til IT-mødet onsdag samt Napoleon Dynamite kombineret med en god pasta-med-kødsovs ret (jep, muskatnød ROCKS HARD!).
Fuck hvor er den fed den film! Personerne er alle sammen nørder i ordets dybeste betydning, og hele filmen igennem er der en stemning af sløvhed, men i kraft af skuespillerenes evner til at fange lige netop det, der gør en nørd til en nørd, bliver det serveret på en måde så det ikke bliver kedeligt. Must see!

I morgen står den på træning… 10:00 sharp. Note til selv: “Ikke for sent i seng din idiot!”.

…for sent…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *