Glemt at tegne og snakke

Øv øv, ikke just det jeg havde lyst til, men bliver lige nødt til at smutte op på skolen nu her for at tegne 7 tegninger til semesterprojektet i illustration…

En anden ting er, at jeg er havnet i et “tale-fængsel” (måske lidt overdrevet symbol) men i det gruppearbejde vi har i disse uger, føler jeg ikke at jeg får snakket så meget som jeg gerne ville… måske er det sværhedsgraden af opgaven der er årsagen til det, måske er det fordi mine tanker er helt andre steder… Jeg ved det ikke. Jeg ved kun at det er et irritationsmoment for mig og jeg har det ikke godt med at sidde som en lille tavs mus der ikke har noget på hjerte… for det har jeg fandme. Hvorfor det så ikke bliver til ord på mine læber er mig en gåde.

Må tænke over det…

Glæder mig til jul forresten :)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *