Jeg er en helt…

Sidder og ser en gangsterfilm: “The Untouchables”, men følger ikke rigtig med i den. Har haft en lidt stresset dag.

Min 3g-opgave skulle afleveres i dag, og det fik jeg også gjort, men der var andre der fik ret travlt til sidst. Jeg hjalp Borch med hans opgave. Jeg skrev hans litteraturliste og lavede en forside for ham. Jeg hjalp også Rasmus med hans forside, og fixede printeren der ikke virkede, så han kunne få skrevet opgaven ud (lige i sidste øjeblik) –> jeg er en helt…

Det er sgu nice at have ferie efter en uges intensivt arbejde med 3g-opgaven! Jeg var også nede på Hestrup’s (en café) med kammeraterne for at fejre at vi nu havde afsluttet opgaveugen og at der nu er vinterferie. Dem der har latin på højt niveau skal til Rom i ferien –> det er fucking snyd! Jeg ville gerne have været til Spanien med mit spanskhold, men det blev ikke til noget (vi havde snakket om det tidligere på året).

Jeg chatter rimelig meget på jubii. Overvejer at kaste nogle penge på en chatpakke…det kunne være nice. Men jeg skal helst ikke bruge for mange penge, da jeg er ved at spare sammen til en ny computer. Den gamle jeg har nu, er sgu for…ja, gammel. Jeg har brug for noget nyere, så jeg kan køre mine programmer noget hurtigere og derved lette mit arbejde…

For 4000 kr. kan jeg købe en “saml selv” computer som sparker røv!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *