Mr. Sporty!

Sporty weekend skal jeg lige love for! Det var bare GULD-vejr i dag mand, så jeg skrev rundt om folk var friske på fodbold –> det var Ture, Anders, Mads og Ole. Jeg gav Mads mine gamle fodboldstøvler, da jeg jo havde de nye på, og fuck hvor er de lækre. Jeg spillede meget bedre *Gg*.

Anyway, vi spillede bold kl. 14:00 og så var jeg ellers oppe på skolen, hvor Anders hjalp med DVD Studio Pro… I morgen vil jeg brænde DVD’en med “Bird Boy” traileren og KOMPAN projektet. Så kan jeg endelig få det slettet fra min computer!

Senere kom Carl-Emil og fortalte at der var rundbold nede i Legeparken. Det kunne jeg satme ikke modstå i den dejlige aften-luft, så der cyklede jeg hen for at spille med de andre.

Der var en del 1. års men lige så mange 2. års, så vi spillede bare 1. mod 2. år. Vi smadrede bolden for vildt og blev nødt til at tape den sammen med den ringeste tape på markedet! Morale: “Hav altid en backup bold med!”. Jeg slog en “homerun” og greb et par bolde, men plørede mine hvide shorts til da jeg faldt på røven to gange i træk. Hvad fanden har jeg også gang i?! –> jeg tager ud for at spille rundbold i mine nye, hvide shorts… Så det første jeg gjorde da jeg kom hjem var, at flå dem af og smide dem i håndvasken for at give dem en ordentlig omgang sæbe. Det var heldigvis ikke græs men bare lidt jord, så det kom af forholdsvis nemt *pweow*.

Nu er jeg bare den der har lyst til at sove, så godnat til jer mug-aber!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *