Når alt falder i hak

Alt har bare været perfekt i dag! -det er næsten lidt uhyggeligt.

Allain hjalp mig med det ødelagte hængsel på min mac, som lige nu står og tører (lim). Og så fremlagde Klavs og jeg KOMPAN som vi fik A for *sweeeeet ass!!*. Jeg hjalp også Klavs med at få QuickTime Pro op at køre så han kunne vise sin film i fullscreen –> det lykkedes også efter et hyr med at få fat i det serial number! Her er hvad jeg måtte gøre for at få QuickTime Pro:

  – Installere LimeWire på Rie’s com
  – Downloade Serial Box fra LimeWire (.sit-fil)
  – Lægge Serial Box over på min USB-stick
  – Få Ole til at downloade Stuffit Expander for at udpakke Serial Box
  – Lægge Stuffit Expander over på min USB
  – Smide Serial Box og Stuffit Expander over på G5’eren
  – Installere Stuffit Expander
  – Udpakke Serial Box
  – Åbne Serial Box og finde serial til QuickTime 7.0

Og lige da jeg havde skrevet det serial-number kom lærerne ind og skulle høre Klavs’ præsentation –> LIGE PÅ SEKUNDET MAND! Det har jeg da godt nok aldrig oplevet før… NICE! Det underbyggede blot, at dagen var perfekt!
Jeg overvejer kraftigt at tage ned i Legeparken og spille noget Basket Ball. Den bane der er dernede er langt bedre end den på Handelshøjskolen…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *