Back fra Malgrat. Shoppingtur

Hjemme igen fra en uges ferie i Malgrat de Mar. ‘Kæft det var lækkert at komme væk fra Kolding… eller bare Danmark i det hele taget. Ned til en anden mentalitet og et andet lys.

Du kan læse om rejsen i rejsedagbogen, så jeg fortæller ikke noget her.

Jeg har kun trænet én gang efter jeg kom hjem (kunne godt mærke, at jeg ikke havde været i fitness en uge, hehe).

Har været i centert med Anders nogle gange for at shoppe tøj big time! Det er farligt at tage i centeret når man lige har fået løn *lol* men jeg har fået det fedeste tøj:

  – Blazer (nålestribet, mørke-grå denim) 600,-
  – Bukser (nålestribede, grå) 200,-
  – T-shirt (vasket gul m. gammelt tryk forpå) 100,-
  – T-shirt (Hummel, dæmpet camouflage) 350,-
  – Sko (stilede sorte herre-sko i læder) 250,-
  – Bælte (kraftigt, gult) 100,-
  – Sved-pandebånd (Adidas, sort) 70,-

Det eneste jeg mangler nu er sorte sokker… eller grå. I hvert fald ikke pink. Hvad sker der med fyre?! Overalt ser jeg dem gå rundt i lyserøde trøjer, det er væmmelig. Ad! Lad være!

I går var jeg ude og spille fodbold med gutterne i det lækreste vejr! Det var noget af en svedetur! Fik en lille hævning på det venstre knæ, men på mit højre kunne jeg ikke mærke noget. Det er ellers det knæ jeg har haft problemer med… kroppen er meget ulogisk *argh*.

De sidste planer for min sommerferie er, at jeg her på søndag smutter et smut til Fanø for at se fodbold med morfar (Esbjerg stadion!). Regner kun med at være derovre en tre dages tid. Så bliver jeg nødt til at tage hjem og checke mail.

Jeg har indsendt nogle stemmeprøver til nogle studerende fra animationsskolen, der søger engelske stemmer til deres film. Ulønnet, men rejse og mad er betalt og så bliver ens navn vist på en international animationsfilm –> hvilket nok fører til nye jobs på det område… hvem ved. Jeg vil også vildt gerne se, hvordan sådan noget stemmelægning foregår :)

Når jeg så har været hjemme nogle dage efter Fanø, så skal jeg hjem til Faaborg en tur og vise mit nyt tøj til mor.

Bliver godt nok nødt til at smutte nu, da jeg har en ordentlig røvfuld tøj der skal i maskinerne, hvorefter jeg skal ned og se til kulturcafé’en. Det var jeg forøvrigt også i går. Lækker bygning til udstilling. Positiv overraskelse…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *