SOFA

Forløbet “Billeddannelse” var PRÆCIS det jeg havde brug for! Der er ikke noget mere befriende end at stå foran et dejligt stort lærred (træplader i vores tilfælde) og så køre god kvalitetsmaling ud over det hele :p

I dag begyndte jeg så for alvor at male på mine tre værker, og jeg havde helt glemt hvor fed en fornemmelse det er! Hmm, måske jeg skulle blive kunstmaler i stedet for grafisk designer? – eller finde en måde, hvorpå jeg kan udnytte maleriet meget mere i mine designs end jeg gør på nuværende tidspunkt? Bottom line: Det er fucking fedt at male.

Ken Denning roste mine værker og sagde at jeg havde farve-tække (eller noget i den retning) – at jeg havde øje for det at blande farver. Det kunne han se ud fra min pallette sagde han. Det var meget motiverende at høre :)

Jeg nåede at male alle tre værker færdige i dag, så i morgen skal de bare præsenteres. Jeg skal lige have fat i Ken igen mht. indramning. Jeg kunne godt tænke mig at have en af dem hængende derhjemme nemlig. Det er vist noget med at jeg skal lime nogle trælister fast bag på pladen.

Yay, i morgen afleverer DHL mit LOMO kamera oppe på skolen. Jeg må hellere lige gøre dem opmærksom på det nede i receptionen, så de ikke sender buddet tilbage.

This entry was posted in Dagligdagen, Designskolen Kolding and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *