Sidste dag (billeddannelse)

Det gik sgu meget godt dette forløb, på trods af at jeg endnu ikke er helt tilfreds med to af mine tre værker. Vi havde gennemgang af alle resultaterne, og Ken havde stadigvæk kun gode ting at sige om det jeg havde lavet. Her er lige et sneak peak af noget proces:


Alt begynder med en idé og evt. en skitse. Meget enkel i dette tilfælde må man sige :p


Idéen blev til et logo i Illustrator. Skriften jeg har taget udgangspunkt i, er ITC Avant Garde Gothic (bold) som jeg har modificeret en del for at få det udtryk jeg ville have. F.eks. har jeg lavet et “condensed” O ud af det oprindelige cirkelformede O i skriften. Jeg kan godt lide de geometriske aspekter ved Avant Garde skriften. Den egner sig godt til grafik som dette.


Logoet fik jeg så projekteret op på læredet vha. en projektor (digital, ikke overhead). Man kan tage nogle ret spændende billeder af det lys der kommer fra sådan en fætter – prøv at pege kameraet ind mod lyset, hvis du får chancen engang ;)


Efter at have tegnet logoet op fra projektionen, gik jeg i gang med noget af en afmaskning – jeg tror jeg brugte en hel rulle malertape!


Og så gik jeg ellers i gang med at male oven på afmaskningerne! Jeg forsøgte virkelig at få mange lag ind på værket. Den effekt er lykkede utrolig godt, især pga. afmaskningen og min kraftige skyggelægning, men egentlig også den hvide grunder jeg lagte på lærredet som det første. Den havde jeg bevidst lavet “grov” og ikke-dækkende, så noget af den brune canvas kunne anes igennem det hvide akryl. Alt i alt en lækker effekt.


Her er det endelige værk.


…og nogle crops / close-ups.

Og til noget andet: Der opstod vist en generel erkendelse af, at vores skole har brug for mere VILDSKAB og ROD når det kommer til stykket. Vi skal sgu have et stort lokale, hvor man bare kan kaste om sig med farver og idéer (lige som det var tilfældet i dette forløb). Arealet nede i keramik vil være det perfekte sted til dette, så jeg håber sgu’ der er nogen på de højere poster der kan nosse sig sammen til at gøre noget ved sagen!

This entry was posted in Dagligdagen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Sidste dag (billeddannelse)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *