Kulturcafé og AFRICAN NIGHT

Uha, det var dejligt lige at være ovre på Fanø for at “restituere” og vejret har været lige så dejligt.

Kaster et blik ud af mit lille vindue til venstre og bliver strålet i ansigtet af genskæret fra det kraftige sollys der reflekterer i ruden *mmmm*.

Mormors solmodne tomater ligger ovre på mit køkkenbord og venter blot på, at havne på et stykke med leverpsotej og løgringe. Jeg har som altid nydt mormors dejlige mad: pølseret, gode frikadeller, mormors pandekager osv. Hun burde oprette “Mormor Køkken” og tjene kassen, hehe.

Var ikke derovre så forfærdeligt længe denne gang (fra søndag til denne solbeskinnede onsdag…) 4 dages total afslapning. Eller det tager jeg i mig igen: morfar og jeg gav bilen den helt store tur med manuel voksbehandling (“wax on, wax off!”), rengøring, plejning af gummi-delene… selv motoren fik voksbehandling! Da vi blev færdige stod bilen som nyindkøbt i al sin glans. Hvis den havde været et menneske, havde den nok tænkt: “‘Kæft hvor er jeg egentlig lækker! Nu kan de sgu’ bare komme an alle de hotte, små VW Mini’s! ;) “. Men det er en bil, og biler tænker ikke… eller det gør de sådan set i kraft af at biler langsomt bliver omdannet til store, mobile computere: GPS, monitore og jeg skal komme efter dig. Absurd at køre rundt i en computer på hjul til sidst.

Udover tomater, har mormor også “bombarderet” mig med slik :) Verdens velsagtens mest fredelige og velsmagende bombardement, hehe. Hvis atombombem i Hieroshima havde været slik, så havde det nok været verdens største Candy Floss (all due respect).

Og så er jeg ellers gået i gang med nørdernes bog: “Mikroslaver” af Douglas Coupland. Læs den hvis du er interesseret i at få indblik i en nørds verden… eller hvis du vil have bekræftet, at du ikke er den eneste der tænker underligt *Gg* ELLER, hvis du kan lide at læse dagbøger. ELLER hvis du blot har en sygelig mani der går ud på, at du du bare SKAL læse ALT der har med Microsoft at gøre… (wow, weirdo)…

Føler mig fresh, føler nuet… imens tonerne fra B-tribe strømmer ud gennem mine Creative speakers og knaser lidt på de højeste toner. Har vist skruet en tand for meget op (sorry nabo).

Springer lige lidt rundt i den ellers så fine, kronologiske rækkefølge på hændelserne i mit liv (svag ironisk tone her).
Jeg var i byen aftenen før før turen gik til Fanø, selvom jeg udemærket godt var klar over, at alarmen på min mobil ville vække mig 07:30 næste morgen *gab*. Jeg fortryder dog intet! Tog med Klavs ned til Kulturcafé’en, hvor vi sad udenfor i den dejligste sommer-luft til de mest vidunderlige toner af musik…

Senere kom Maria med veninden (Lena? Line?) som sluttede sig til kulturcafé’en. Blev og overværede diverse kunstnere optræde: en lind strøm af suveræn musik lagde sig som små perler i vores øregange og en tung, afslappende fornemmelse bredte sig i min ungmandskrop *Gg* (“ungmandskrop” – et ord der er overset i det danske vokabular!).

Hende Maria er satme en man skal have med når man skal i byen. Mon hun læser dette? Well, hun bliver i hvert fald klar over det når jeg fortæller hende det… eller hov, det har jeg da gjort… mener jeg. Jeg er konfus.

Efter kulturcafé’en hoppede vi hen til Republikken. Der var godt nok overbemandet skal jeg lige love for. Prøv lige at udvidde lokalet med nogle 100 m2 eller noget i den stil, hehe. Men jeg lokkede dem med udenfor, hvor vi sad og drak en omgang mørk Erdinger. Tog mig den frihed, at betale for de damer :) Velbekomme. Tak tak.

Kl. blev midnat-et-eller-andet og vi gled hen på Pitstop, hvor vi blev mødt med lyden af Afrikanske trommer: AFRICAN NIGHT – 40 kr. entré. Betalte. Kom ind.

Jeg fløj ud på dansegulvet med det samme og bemærkede først efter nogen tid, at jeg var omringet af afrikanere! Pulsen steg og dansen blev vildere og vildere. Dansede med en rigtig afrikansk “mamma” der virkelig kunne ryste sit bagparti. Så blev der opstillet en række trommer og CD-musikken blev afløst af et band, der begyndte at slå løs på de dekorerede trommer. YES! En nærmest trance-agtig atemning fyldte lokalet og sveden sprang ud af min pande. “Intensitet” er det korrekte ord i denne sammenhæng!

Måtte indse, at jeg ikke kunne blive ved så længe som jeg havde lyst til pga. den førnævnte alarm *satans*. Så jeg forlod dem der på dansegulvet… omringet af afrikanere *Gg*.

Næste morgen: BANG! Slået i ansigtet af min mobil-alarm. Tak dit jævle-apparat! (men jeg havde sådan set selv sat den til). Følte mig som en levende død. En slatten banan. En alt for syltet agurk. Nej, jeg hentyder ikke til kønsdele her! (Du har en beskidt tankegang! -eller omvendt).

Fodbold i dag: Brøndby-Ajax. holder ikke med Brøndby med min gode vilje, men de repræsenterer i en eller anden forstand alligevel Danmark, så jeg håber de vinder (selvom det gør ondt at komme med det udtalelse, hehe).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *