Brian’er :( Overvågning – en GOD ting!

Det slog mig lige, at det måske ville være bedre at lave mellemrum mellem hvert afsnit i min dagbog i stedet for blot at lave linieskift… Det begynder jeg hermed på!

Det giver mere luft, og så kommer teksten ikke til at virke så tung –> det er med til at gøre det mere læsevenligt. Der er ingen der har lyst til at sidde og læse en hele bibel-tekst jo *Gg*. Det ender sikkert med, at jeg går samtlige dagbøger igennem og laver mellemrum efter hvert afsnit…

Lige nogle tanker jeg gjode mig i dagens løb:

    – Overvågning er en god ting!
    – Fartfælde på Sydbanegade! KOM NU POLITI!
    – Camouflage over det hele!

Jeg kan egentlig ikke se det store problem i, at man på offentlige steder sætter overvågningskameraer op, for at forhindre kriminelle handlinger.

Det er tydeligvis en utrolig effektiv måde at komme kriminalitet til livs på. I England (som er forgangsland på overvågningsområdet) er kriminaliteten faldet med hele 60%. Det er da et tal der taler for sig selv!
For at vænne sig mere til tanken om overvågning, så synes jeg folk burde opfatte at kamera som et menneske-øje der står og spejder ud over en forsamling – præcis ligesom ethvert andet menneske kan stå og spejde udover en forsamling. Det gode ved kameraets øje er bare, at det kan huske hver eneste ting det ser. Andet er der ikke ved det. Der går i forvejen politi og holder øje med os. Hvad fanden er forskellen på en politibetjents øje og et kameras øje (udover at kameraet er 100 gange mere effektivt og kan køre 24 timer i døgnet)?
Jeg siger: “OVERVÅGNING AF ALLE OFFENTLIGE STEDER NU! -OG FÅ EN TRYGGERE HVERDAG!“.

Det er helt ekstremt så mange idiot-bilister vi har her i Kolding! Jeg ved ikke om det er den værst traffikerede vej, men på Sydbanegade kører de om kap side om side… motorcykler kommer susende og stejler, så kun det bagerste hjul har kontakt med vejen… håndbremse-vendinger… Hvinende dæk… jeg kunne blive ved! Hvorfor ind i helvede åbner Kolding Politi ikke deres små, gnidrede øjne og sætter fartfælder op på de veje der køres i smadder af folk der ikke burde være 5 meter i nærheden af en bil og med hjerner på størrelse med drejeknappen på deres Blaupunkt CD-afspillere som deres usle musik strømer ud af… Man burde opfinde et apparat der med ét kunne konfiskere samtlige biler fra dem der gør livet på vejen livsfarligt for os andre!

Og så til den sidste ting der har strejfet mig i dag… Jeg kan gå gennem gågaden og se det ene stykke tøj efter det andet i camouflage-stof: t-shirts, shorts, bukser etc. Det er som om, at der er kommet en del mere af det tøj ud i butikkerne efter de mange nyheder om terror. Hvor er logikken liiiige at spore henne her? Folk er bange for- og tager afstand fra terror, men går selv klædt i camouflage-tøj, som hører krig og terror til… øh? Måske en slags “forsvarsmekanisme” –> folk der er bange for noget som de umiddelbart ikke kan gøre noget ved, forsøger at tage det til sig, og gøre det til noget hverdags-agtigt. Det er min teori…
Jeg synes selv at camouflage-tøj er en total lækker stil, det er ikke det, men det var bare lige en tanke jeg havde :)

Så, der faldt mit blik lige på uret nede i hjørnet på min skærm her –> klokkeslæt: 02:22! Jeg er stadig lidt freaked over, at jeg har det med at se på uret, når alle cifre er 2-taller. Det sker alt for tit til at være tilfælde… Nu er jeg ikke overtroisk (ikke overdrevet meget i hvert fald!) men jeg har ikke nogen forklaring på, hvordan jeg kan ramme det samme tidspunkt præcist så mange gange… 22:22 eller 02:22. De tal må betyde noget *freaky* hehe.

Hvad har jeg så lavet i dag:

Træning her til morges. Jeg pressede mig selv, og tog 30×40 kg på den første bænkpres. Dernæst 30×60 kg på den næste og 30×60 kg på den sidste *sved*! Jeg håber jeg kan gøre det samme næste gang :)

Jeg var i centeret i dag for at få pengene tilbage for en t-shirt (for Anders) og så fik jeg også lige købt en hjørne-skinne, som jeg skulle bruge til mit rum-deler projekt (mere om det på et andet tidspunkt).

Ved 18:30-tiden cyklede jeg hen for at spille fodbold med gutterne, men kun Ture, Klavs og jeg dukkede op og her vil jeg gerne lige sige til de andre: “Hvis i siger I kommer, så kom. Ellers så giv besked!” nå! Men vi spillede da Halme os tre i perfekt fodboldvejr… til sidst begyndte det at regne, men det var bare forfriskende. Elsker duften af regn på en kæmpe plæne. Det er livgivende :D

Herhjemme har jeg sat skinnen til min rum-deler op i loftet. Hmm, jeg ved ikke om det kan kaldes en rum-deler eller tilbehør til min seng, da selve gardinet kommer til at omkranse min seng, således at der dannes en lille hule. Jeg elsker huler :) Håber ikke jeg får en kæreste med klaustrofobi… ellers må jeg bare tage det som en udfordring :)

Hvor tiden dog flyver…

Adjøøøøs alle i røvere!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *