Flytning for vennerne

Mørbanket… det er hvad jeg er lige nu. Klavs og jeg hjalp Lea og Tilde med at flytte sammen i dag og det var satme noget der fik sveden til løbe i stride strømme!

Jeg tror vi har gået flere kilometer sammenlagt op og ned af trapper med alskens isenkram: senge, skabe, flyttekasser og jeg kunne blive ved! Og hvem er den idiot der har opfundet 3. sal?! Der er edderperkme langt op/ned når man har en sofa i sin favn skulle jeg lige hilse og sige!

Men det var lækkert at kunne give en hjælpende hånd, og så fik vi også lækker kage og kold øl da vi var færdige *mums*.

Så er denne sommerferie sgu’ snart ved at være ovre, og jeg sidder tilbage med en følelse… en underlig følelse af, at det sgu’ ikke rigtigt har været sommer. Jeg ved ikke om jeg kan forklare hvorfor jeg synes det, men det skyldes nok at jeg sammenligner denne sommer med den forrige, hvor jeg var i Spanien i over en måned… Denne sommer har været præget af elendigt vejr. Et vejr som ikke har lagt op til sommer-agtige begivenheder. Et vejr som nogle dage har drænet mig for energi, i stedet for at fylde mig med det. “Du danske sommer jeg elsker dig…” MY ASS!!

Destination: Faaborg. Jep, jeg smutter til det sydfynske i morgen. Så skal jeg flashe mit nye kluns for mor. Jeg kan ikke lade være med at føle mig som en mannequin-dukke. Denne fase plejer kun at vare en uge, hvorefter jeg føler at tøjet er faldet til på min krop, hehe.

Det går langsomt med at få mit re-design lavet :s Mit logo er ikke engang helt på plads –> før det kan blive det, skal jeg bruge et digitalkamera *argh*.
Sad i går kl. lort og skitserede nogle menu-punkter ned. De er som følger:

  – Front (forsiden)
  – Log (mine dagbøger, gamle som nye)
  – Grafisk design (projekter fra skolen + fritid)
  – Illustration (tegninger fra skolen + fritid)
  – Fotos (fra mit liv)
  – Stemme (prøver på de stemmer jeg kan lave)
  – Generalen (noget om mig)

Savner helt ufatteligt meget at kunne tage billeder med et digitalkamera! Jeg er først blevet klar over, hvor nyttigt et værktøj det er nu hvor det ikke er muligt for mig at benytte det… måske er det en god ting lige at komme igennem. Så sætter jeg endnu mere pris på digitalkameraet (hvis jeg får anskaffet mig et nyt engang!).

Lige nu er der en lyd fra min computer der irriterer mig helt vildt. Jeg har lige prøvet at rykke ved kabinettet, men den vil ikke forsvinde. Lige meget, slukker alligevel snart og går i seng. Jeg vil gerne være nogenlunde frisk i hovedet når jeg skal rejse i morgen.

Demi Moore er sgu’ rimelig lækker… Mon sådan en som mig har en chance der?

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *