Privat, ucensureret blog?

Hov… sorry jeg springer sådan i tidspunkterne –> snakkede lige i mobil omkring problemet. Jeg vil ikke skrive om det her selvfølgelig, heller ikke engang i grove træk. Måske skulle jeg tage og oprette en dagbog ved siden af, hvor jeg har lejlighed til at nedfælde ALT –> 100% ucensureret… Det vil jeg gøre tror jeg.

I morgen kommer Anders og så skal jeg snakke med ham om det. Vil også lige op på skolen for at pakke de ting sammen, som jeg udstillede til Åbent Hus her i torsdags.

Sendte brev til min mor og mormor & morfar med mine karakterer fra bedømmelsen. Må også til at skrive til min far igen snart (og spørge om han har modtaget pakken)…

Nu vil jeg lave noget the og læse lidt på min nye bog… nat nat.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *