WACOM Graphire 3 tablet :p

Posthuset kl. 10:00 for at hente den digitizer, som Sylle havde sendt. Sylle havde rigtig gået og sagt, at han ikk liiiiige kunne huske navnet på den, så jeg kunne ikke søge den op på nettet inden jeg fik pakken. Derfor glædede jeg mig elstra meget da jeg pakkede den ud derhjemme…

…og jeg kan lige så godt sige det med det samme –> det var som om Guds hånd lagde sig på mit hovede, da det gik op for mig, at han havde sendt en fucking WACOM Graphire 3 size A5 tablet! Jeg var pænt ude af mig selv af eufori –> havde da bestemt ikke regnet med at sidde med noget af det ypperste inden for tablets :D Begrebet “positiv overraskelse” nåede nye højder i dag. Det er bare så lækkert at sidde og arbejde med billeder med en pen i stedet for en klam mus…

Well, var også henne ved socialforvaltningen og de fortalte mig, at jeg kunne få 300 kr i boligsikring! Det er da bare super! Ved KUA skulle de lige have ringet til boligkontoret for at høre om opsigelsesperioden her, men det havde de godt nok lige glemt at gøre :| –> vil lige ringe i morgen og høre hvordan og hvorledes. Det kunne da være alt for lækkert, hvis jeg kunne flytte allerede d.15 september :D

I morgen (i dag er det så, hehe) tager jeg op på skolen til det udvidede kursus i PS med ham den gode lærer.

Battlede også noget Counter Strike med Topper, Ture, Lars og nogle andre på “Surfers Paradise” (webcafé) ved siden af Jensen’s Bøfhus der… Fik da nogle gode skud igennem og lå da også over Topper i en runde –> WUHUU! Jeg styrer lidt med en sniper, bare lige lidt.

Ej, må sgu’ hellere daffe i seng *gab*

Nat nat multi-spasser!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *