Flytning og Feng Shui

Damn mange ting er sket imens jeg ikke har skrevet dagbog! Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal begynde min fortælling.

Lige nu sidder jeg i Anders’ spritnye lejlighed og hører Chill Out (Café Del Mar vol 7.). Ja, der er sket en del flytning på det seneste skal jeg lige love for! For det første så er jeg blevet lidt tilhænger af “Feng Shui” indretning af sit hjem (tak til dig Anders for det *s*). Det har betydet, at mit hjem nu gradvist bliver ændret til det bedre: færre ting, mere harmoni i rummet, større livskvalitet. Der kan i hvert fald ikke herske nogen som helst tvivl om, at det er af enorm betydning hvordan det rum du befinder dig i er udformet!

Jeg har fået Martin (IM) til at hjælpe mig med at fremstille en hængende reol til mit tøj… derved vil jeg udnytte pladsen maksimalt, idet der under denne hænge-reol vil blive plads til…hmm, ja hvad man nu vil have plads til :)

Ydermere skal jeg have en del hylder op, samt en rumdeler i form af en skinne i loftet hvorpå der er monteret to gardiner som man kan trække fra side til side og på den måde afskærme mit “soveværelse” fra mit køkken.

Så har der også været bedømmelse, hvor jeg fik ret så gode ting at vide, samt nogle karakterer som jeg er ret så stolte af :D

Jeg bliver simpelthen nødt til at stoppe her for i dag *gab*. Men der er MASSER at fortælle, så det vil jeg gøre ved en anden lejlighed!

Nat nat nat

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *