Mr. Handyman!

På’en igen!

Lad mig lige remse hurtigt op hvad der er sket:

    1) jeg har bygget mig en kæmpe hylde til min bolig
    2) Jeg er blevet forelsket i et skab fra møbelhuset ANVA
    3) jeg burde snart gå i gang med den skriftlige opgave!
    4) Nu tjener jeg endelig nogle penge
    5) Fitness og fodbold på SAMME dag!?

For lige at tage fat på punkt 1, så snakkede jeg om, at Martin ville hjælpe mig med at bygge en hænge-reol. Den idé gik jeg væk fra med det samme, da vi var inde i Grønbord for at se på noget træ og hvad det kostede. Ud fra de priser jeg fik at vide, konkluderede jeg at det ville være mindst lige så dyrt at KØBE en reol som det ville være at LAVE den selv. Derfor blev det til en hylde i stedet for en reol!

Punkt nr 2 –> ja, jeg var sammen med Anders inde i ANVA for at se på nogle møbler, hvor jeg ser vidunderet! Det er et rigtigt american-style-high-shcool-locker skab i metal med små riste for oven og for neden for ventilation. Daamn jeg er begyndt at spare op til det. Også selve størelsen på det er helt perfekt. Højt og smalt. Hvis jeg får det smidt ind i min bolig og får sat min hylde på ,så kan jeg undvære den klamme træreol jeg har nu :)

Punkt 3… hmm, vi har jo en skriftlig eksamensopgave, hvor vi skal sammenligne to stole og være helt vildt akademiske i vores tilgang til opgaven, da skolen jo strææææææber efter at opnå universitetsstatus *Gg*. Jeg tror mange vender og vrider sig om natten over denne opgave… de havde ikke noget lignende sidste år, da vi nærmest er forsøgskaniner for denne akademiske trædemølle. Og vi kan ikke engang få en bachelor-grad.

Og så til nr. 4! Jo, Sylle smider nogle jobs efter mig, så jeg kan få nogle skejser ind på kontoen (hvilket også er ret tiltrængt efter KOMPAN-projektet, hvor jeg brugte en del på materialer).

Har også snart afsluttet hele affæren hos Knud’s Køkken –> snakkede med Offer i forgårs tror jeg det var og der får jeg da også lidt skejser… well, i den nærme fremtid vil jeg så spendere dinero på det alt for lækre skab fra ANVA der… det næste bliver så Anders’ iPod på 15 GB –> den kan jeg få for en slik (1700) så der slår jeg i hvert fald til! Min discman er også fucked up i stykker. Det har den været siden jeg kom hjem fra Spanien :( Så jo, jeg mangler noget bærbar musik.

PUNKT 5 FITNESS MAN! Var i City Fitnes kl. 07:00 i dag med Anders, hvor vi gik ret meget til den. ‘Kæft mine muskler var spændte til sidst… det ser ret absurd ud, når man ikke er vandt til det. Senere på dagen var vi så til fodbold, og jeg tror rent faktisk ikke at jeg har været til fitness og fodbold på SAMME dag… WOW!

Så, NU vil jeg trække mig tilbage og nyde natten i min seng og rigtig dase i morgen, indtil virkeligheden trækker mig op af sengen og jeg skal have sat min hylde op. Aaah hvilket lige minder mig om her på falderebet:

Jeg lavede det DUMMESTE da jeg kom hjem fra skolen her til aften. Jeg tager en sav med, da jeg havde lavet hylden liiidt for bred til at kunne presses ind mellem mit køkkenskab og endevæggen. Så jeg tager fat i hylden og saver en ORDENTLIG luns af enden. Det viser sig så at være ca. 15 cm for meget. I morgen skal jeg så have gang i dykker-søm og trælim, så stumpen kan komme på igen. Det viste sig at jeg kun skulle have savet 30 mm af enden!! *SUK*

Nat

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *