Hul på den skriftlige opgave…

Så blev der så småt taget hul på den skriftlige opgave der… noget research på nettet om de to designere bag stolene –> det viser sig satme, at de har arbejdet sammen og var gode venner Verner Panton og Hans Wegner! Dét vidste jeg godt nok ikke, men det er da en lille bitte detalje, der er meget rar at have i baghovedet.

Var lige et smut på Fanø med mor og Kaj. Vi overraskede godt nok mormor, idet hun ikke var klar over at jeg kom med. Vi gjorde det således, at jeg kom 5 minutter efter at min mor og Kaj var kommet indenfor… det er sataneme humor :)

Blev nærmest tvangsfodret derovre: lagde ud med en LÆKKER påskemiddag med snaps og sildemad og hvad der ellers hører sig til. Dernæst over til kaffen og kagen for til sidst at runde af med store bøffer badet i den bruneste sovs med perfekte kartofler til! Jeg trillede seriøst væk fra bordet, og for at det ikke skal være løgn, fik jeg endda en ordentlig røvfuld slik med i en pose.

Det var egentlig planen at vi skulle have været videre fra Fanø for at besøge en anden, men bilen var dælme punkteret da vi kom tilbage til Esbjerg med Fanøfærgen, så det kunne ikke blive i denne omgang… Første gang jeg har været vidne til et punkteret bildæk og rent faktisk SET den process der er omkring at skifte det. Man må max køre 80 km/t med reservedæk på (det er da meget nyttigt at vide).

Jeg en idé som ikke er så tosset endda: Anders har nede i sit depotrum en laaang planke, som måske har været køkkenbord engang (whatever). Den må jeg få! Pointen er, at den kan jeg bruge til at lave det perfekte hjørnebord til min computer med! Bordet kommer så til at flugte med hylden (når jeg engang får smidt den op på væggen!)…

Gik rundt i forgårs og satte annocer op rundt om i byen for alle de computerspil jeg sælger –> jeg sælger SAMTLIGE mine PC-spil for kun 999 kr! hvilket er et helt vanvittigt godt tilbud, da Half-Life 2 er en del af pakken på de godt og vel 17 spil der er. Bl.a. også hele Baldur’s Gate serien! Alt i originale boxes med manualer etc.

Sidder lige nu og hører Boards of Canada –> er ikke helt sikker på genren, men det er electronic og experimental, så mon ikke genren er noget i retning af: “Electromental”?

Nu er jeg ved at lægge mig fast på en FINAL indretning af min bolig: jeg har fortalt det med hjørnebordet og hylden, men har også fundet en placering til det skab jeg køber i ANVA såvel som de siv-puder jeg har set på fra IKEA 2005 kataloget. Min rum-deler har jeg også målt op til og fundet en placering til. Det der irriterer mig allermest lige nu er den hylde der bare SKAL OP PÅ DEN VÆG! –> og så alle de møbler jeg ikke får brug for: mit computerbord og reolen (og MÅSKE lædderstolen!)… Det er irriterende at se på det, når jeg ikke rigtig har brug for det / står bare og optager rum og SUGER det til sig i en sådan grad, at jeg næsten kyler dem på lossepladsen… men nej, jeg sælger dem!

Nu er jeg da godt nok ret så træt. I morgen ved 12:00-tiden skal Mr. Flanders og jeg arbejde på opgaven. Mere research på Panton og Wegner og så vil jeg gerne have hele min indledning på plads… det er hermed mit mål at den skal være færdig inden dagen er omme, og her mener jeg MIN tidszone: dagen er omme omkring dette tidspunkt (altså kl. 04:12) *s*

Ja, jeg ved det… NU går jeg også i seng.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *