TV-tuner sparer plads

Det var da helt utroligt! Jeg har præsteret at sove hele dagen, og lad være med at spørge mig hvorfor! Kan det skyldes at uret er blevet stillet en time frem? Jeg ved det sgu ikke…

Til tonerne af “London Symphony Orchestra – A Gift Of Thistle” sidder jeg her i natten og skriver. Ikke på den skriftlige opgave som jeg egentlig burde svede over lige nu. Jeg kan bare ikke tage mig sammen til at begynde på den, hvilket er til at eksplodere over! *AAARGH!*. Gid det var overstået, så jeg kan fylde mit hoved med andre og mere kreative ting!

Fik mail fra Liv i dag: det er skægt at få mail fra udlandet synes jeg, specielt fra en af mine yndlings veninder! Bare jeg dog kunne skrive med Coco… jeg bad hende sende mig et brev med adressen hun kom til at bo på, men det er ikke kommet endnu *snøft*. Vente vente…

I morgen ville Martin hjælpe mig med min store hylde –> er også pisse træt af at have den stående på gulvet, da den blokerer for min dør. Well, når den kommer op er jeg da ét skridt tættere på at få en mere optimeret bolig! Glæder mig til den dag, hvor jeg kan sætte mig i centeret af rummet og ånde lettet ud mens jeg lader blikket vandre rundt i det harmoniske rum :) …selvfølgelig til tonerne af meditativ musik.

Går og venter på at Global NewTech smider penge ind på min konto. Sendte nogle faktura’er til dem for noget logo-arbejde og billedbehandling. Det er alligevel sammenlagt en 800 DKK.

Jeg tror jeg tager i Fitness i morgen –> det er en suveræn start på dagen synes jeg, og det er samtidig vildt sjovt (når de da ikke spiller alt for dårlig musik, hehe). Mange synes det er irriterende at holde sig i form, hvilket går helt over mit hoved. Det forstår jeg godt nok ikke, men måske hænger det sammen med at jeg er et konkurrence-menneske?

Kan ikke huske om jeg har fortalt det, men jeg har erhvervet mig en TV Tuner, så jeg nu kan se TV på min computer. Det har jeg gjort for at kunne komme af med det store skrummel af en TV jeg havde stående. Det har betydet at jeg har fået endnu mere plads. Den store, sorte klods virkede også ret truende som den hang der oppe på væggen. Jeg turde ikke være under den af frygt for at den ville vride sig ud af væggen og smadre ned i hovedet på mig :O Men den er altså væk nu *pweow*.

Og så fik jeg brev fra min far i dag, som takkede mig for den CD med “Kings of Convenience – Quiet is the New Loud” som jeg sendte ham. Elsker bare det musik!! Den næste CD jeg sender bliver med noget Chill Out tror jeg. Noget Buddha Bar –> det har jeg bestilt fra www.bibliotek.dk i store mægnder (Buddha Bar I-VII). Glæder mig til de kommer, så jeg kan rippe dem!
…og så håber jeg snart Sylle kan fikse gæstebogen og Pia-siden på mit web site!

Grüß Gott!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *