Gennemgang med IMS

Okay! Månederne går seriøst hurtigt for tiden! Kan ikke følge med til sidst…

I dag kom vi op på vores respektive linier (undertegnede på Grafisk Design & Illustration *s*). Inger Merete Skotting gennemgik alt, hvad vi skulle lave i løbet af året –> en hurtigt gennemgang, men nu har jeg da et nogenlunde godt overblik over, hvad der foregår :-)

Her i begyndelsen skal vi have et forløb med typografi, hvilket jeg glæder mig til at gå i gang med. I morgen kl. 10 mødes jeg med min gruppe, og så går vi i gang.

Jeg var bare busted i dag pga. Superbowl i går, som varede helt til kl. 04-05 om morgenen… Så da jeg kom hjem fra skole i dag, lagde jeg mig til at sove, og vågnede først kl. 21:00 ! Det var bare lækkert at sove –> 100% afslappet i hele kroppen.

Nu her, har jeg lige arbejdet lidt på min mors website, men nu skrider jeg også i seng…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *