Hylden er oppe! Error Code 18!

SÅ ER HYLDEN OPPE PÅ VÆGGEN! Og jeg gjorde det hele selv (lige med råd fra Martin. ThanX dude). Det var REN Benny Benassi, som jeg stod der i bar overkrop, svedende med det store bord i hænderne, med hårdt spændte muskler.

Anyway, for lige at gå over i en lidt anden boldgade, så skal jeg højst sansynlig til årsfest på Faaborg Gym d.9 april, hvilket jeg glæder usansynligt meget til!

Men inden DEN fest, så er der lige en spirrende tradition der skal holdes ved lige herhjemme i Kolding: HATTEFEST! Denne gang ved Søren L. Det skal nok blive fun fun fun. Kunne godt finde på at købe en hat i genbrug for at have en ny på… Gider ikke det hue-pis som jeg altid har på.

Shit, jeg skal da lige have vasket tøj i dag…

[skrivepause]

…så, var lige ovre i Fakta for at købe mere vaskemiddel og så mødte jeg Vinod derovre (vores gamle skolekok). Købte også lige en værktøjskasse til en 20’er, da man IKKE kan være gør-det-selv mand UDEN en værktøjskasse *Gg*.

Jeg overvejer kraftigt at anskaffe mig samme lampe som Anders har i stuen. Det er seriøst blæret at kunne skrue op og ned for lysstyrken… så skal den stå ovre til venstre for min seng, da jeg flytter sengen længere til venstre pga. den større plads jeg får når jeg laver ét langt skrivebord til højre for køkkenet. Okay, det er vist kun mig der forstår det, hehe.

Okay, NU skal jeg have tøj til vask! Og min jakke!

So long post og post!

[skrivepause]

Nååå ja, kom lige i tanke om, at mit digitalkamera Canon Digital IXUS 330 har fået den fatale “Error Code 18” (eller “E18”). Det er alle kameraer inden for IXUS-seriens dødsstempel. Det sker pga. en fejl ved mekanismen der sørger for at linsen skubber sig ud. Når linsen så ikke kan skubbes ud, vises “E18” på displayet, hvorefter kameraet slukker igen… det er jeg meeeeget trist over. MEN, jeg har stadig chancen for at reparere det. Fandt en guide på nettet, som omhandler netop den fejlkode, så det vil jeg gøre i fællesskab med Ole… eller med Kaj når jeg kommer hjem til Faaborg engang.

Jeg vil lave et mere udførligt kort over, hvordan jeg vil indrette min bolig og så smide kortet op på mit website her. Er også begyndt at tænke på, hvordan mit nye design til jokke-svin.dk kan se ud… det er svært at komme på det mest optimale interface, når der er SÅ meget forskellig information der skal vises… hmm, mere om det senere.

Slesvig? YEEEHAA!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

One Response to Hylden er oppe! Error Code 18!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *