Den ér forstuvet og DK ikke til VM :(

For saaaatan da noget LORT! Var med gutterne nede på den engelske for at se kampene Danmark-Kazakhstan og Tyrkiet-Albanien. Vi vandt 2-1 men fordi Albanien tabte 1-0 til Tyrkiet kommer vi ikke til VM *ARGH* Det er bare ikke det samme uden DK.

Denne dag har ikke været så produktiv som den kunne have været for mit vedkommende. Klavs var så elskværdig at køre mig på skadestuen her til morges så min ankel kunne blive undersøgt. Blev sat til at vente i flere timer for jeg kunne komme til… det var godt nok røv-kedeligt –> tror jeg fik gennemlæst samtlige blade der lå i venteværelset!

Så kom jeg endelig ind og fik konstateret (efter røntgen-billederne) at mit ledbånd i anklen er forstuvet… HELDIGVIS ikke revet over *pyha*. Fik at vide at jeg bare skulle begynde at støtte på foden, så jeg fik ikke nogle krykker. Det havde jeg ikke regnet med at høre men jeg synes faktisk allerede det er bedre :)

Har lige siddet og arbejdet på plakat til det plakat-forløb vi har nu. Her er hvad jeg er kommet frem til:

Det er mig på plakaten hvis der skulle herske nogen tvivl, hehe. Skal bruge de næste dage til at finpudse det, men er sgu ret tilfreds med idéen og det ordspil der er i den. Første gang jeg har benyttet mit nye kamera til et skole-projekt *wuhu*. Det virker superpt!

Nu skal jeg også hjemad snart tror jeg.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *