Hårdt pensum i historie :s

Sindsygt at der allerede er gået en uge!

I går var jeg oppe til mundtlig spansk og fik 10, så jeg gik desværre én karakter ned (fik 11 i årskarakter), men jeg er glad alligevel :-)

Nu er der kun Historie tilbage, men det er sgu’ også den værste eksamen! Jeg har stort set ikke læst noget endnu, og der er 400 sider der skal læses til d.18!! Og som om det ikke er nok, skal jeg også til min mosters fødselsdagsfest i morgen, men det bliver nok sjovt alligevel.

Jeg har lige haft besøg af mormor og morfar fra Fanø, som også skal med til min mosters fødselsdagsfest i morgen.

Jeg har også arbejdet lidt på min nye profil til chat.jubii.dk. Den er ultra cool. Jeg vil se om jeg ikke kan uploade den i aften. Efter at jeg lavede en profil for en eller anden tøs på jubii, er der 117 forskellige der også vil have mig til at lave deres *gg* –> det er jeg ikke lige tid til nu tror jeg.
Måske er der penge at tjene der…hmm, det er noget jeg lige vil tænke over.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *