Måske forstuvet ankel :(

Jeg har lige humpet min vej tilbage fra fodbold hvor jeg i et kontra-løb fik sparket min venstre fod væk under mig –> det føltes som om ledbåndende blev skubbet et ordentlig stykke til side… Lå på græsset og vred mig og kunne næsten ikke fjerne hænderne fra anklen. Klavs kom heldigvis og hældte noget koldt vand på og så fik jeg sat mig uden for banen med benet hævet og forsøgte selv at køle det ned.

Det var noget af et hyr at komme hjem på cyklen men det lykkedes da. Da jeg fik taget sokken og benskinnen af kom hævelsen tilsyne. Det er hævet på yderste side af knoglen på anklen. Jeg kan ikke så godt støtte på – eller læne mit ben fremover foden, så nu vil jeg lige se om det aftager i løbet af natten når jeg har hvilet det og fået noget is på –> har ikke noget selv så “life saver” Klavs henter lige noget til mig nu her.

I morgen ringer jeg ham så vi kan køre på hospitalet for at hente nogle krykker (men kun hvis jeg ikke kan gå selvfølgelig). Hvis jeg føler jeg godt kan gå hen til lægen, så ringer jeg først derhen.

Pis og lort! Det var bare det sidste jeg havde brug for :( Bare det ikke går for meget ud over den plakat-workshop vi er i gang med nu her…

Kryds fingre for at det er væk i morgen, pleeeeeease!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Måske forstuvet ankel :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *