Måske forstuvet ankel :(

Jeg har lige humpet min vej tilbage fra fodbold hvor jeg i et kontra-løb fik sparket min venstre fod væk under mig –> det føltes som om ledbåndende blev skubbet et ordentlig stykke til side… Lå på græsset og vred mig og kunne næsten ikke fjerne hænderne fra anklen. Klavs kom heldigvis og hældte noget koldt vand på og så fik jeg sat mig uden for banen med benet hævet og forsøgte selv at køle det ned.

Det var noget af et hyr at komme hjem på cyklen men det lykkedes da. Da jeg fik taget sokken og benskinnen af kom hævelsen tilsyne. Det er hævet på yderste side af knoglen på anklen. Jeg kan ikke så godt støtte på – eller læne mit ben fremover foden, så nu vil jeg lige se om det aftager i løbet af natten når jeg har hvilet det og fået noget is på –> har ikke noget selv så “life saver” Klavs henter lige noget til mig nu her.

I morgen ringer jeg ham så vi kan køre på hospitalet for at hente nogle krykker (men kun hvis jeg ikke kan gå selvfølgelig). Hvis jeg føler jeg godt kan gå hen til lægen, så ringer jeg først derhen.

Pis og lort! Det var bare det sidste jeg havde brug for :( Bare det ikke går for meget ud over den plakat-workshop vi er i gang med nu her…

Kryds fingre for at det er væk i morgen, pleeeeeease!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Måske forstuvet ankel :(

 1. Marie Louise says:

  Sidder netopt med en forstuvet ankel, hvor knoglen på siden af foden er hævet meget op. Mit uheld skete ved en løbetur, så nu sidder jeg og kan ikke en skid og skal hinke rundt til alt!
  Lægen er gået på ferie og har ikke anvist til en anden læge og gider ikke sidde på skadestuen 6 timer for, at få afvide jeg intet kan gøre, og at den bare skal have ro.
  Fandt lige din side da jeg ville finde ud af, hvor hurtigt det kan forsvinde igen….men fandt frem til 3 uger eller mere og det skete jo lige i morges! Ej hvor jeg ikke gider det her.
  Hvor lang tid gik der med din og hvad sagde lægen til det? Fordi i mit tilfælde er anklen ikke så hævet mere den er knogle.

  Tak fordig jeg lige måtte komme af med min galde:-)

  Venlig hilsen Marie Louise

 2. Jokke-svin says:

  Hey Marie – og tak for dit udbrud, hehe.

  Jeg har lige bladret frem i mine indlæg for at se, hvornår jeg begyndte at få det bedre. Det lader til at jeg kunne gå på foden uden smerter d. 16 oktober. Så i mit tilfælde har det været nogle måneder.

  De sagde til mig på hospitalet, at jeg ville gøre mig selv en bjørnetjeneste ved at bruge krykker. Det handler om at gå på foden så snart det er til at holde ud. På den måde bevarer man bevægeligheden i leddet efter man er kommet sig.

  Jeg håber du får det bedre snart :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *