Infektion (opdatering)

infektion_03.jpg

Området omkring stikket / biddet er ved at blive mere hudfarvet nu. Der er dannet et lysere cirkulært område på størrelse med en 1-krone ud fra stikket (nærmest som en rydning i en skov faktisk). Jeg har hørt at dette er et tegn på Borrelia, men jeg tager pencillin, så der burde ikke være noget problem… Føler mig dog stadig underligt til mode :(

Aftalte tid med min EGEN læge på torsdag når jeg er i Kolding.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

3 Responses to Infektion (opdatering)

 1. Anna says:

  Det ligner nu ikke borrelia. Mærket er for lille og cirklen alt for ujævn. Borrelia “cirklen” er meget mere ren og klar i formen og større vil jeg mene ;-) Så tag du det bare heeeelt roligt….. indtil torsdag ;-)

 2. JoKKe-svin says:

  Anna –> det kan jo være du bliver snydt af alle de hår!! Hmm, måske jeg skulle fjerne dem, hehe. Ej, det kan sgu’ også blive for meget. Jeg tror allerede jeg har overskredet grænsen med, hvor mange behårede mande-ben man kan tillade sig at publicere på sin blog ;)

  Well, hvis jeg begynder at mutere, skal jeg nok lægge flere bileder op! Jeg regner dog med, at dette er det sidste billede i den ellers så appetitlige række af infektions-billeder.

 3. Anna says:

  KUN cykelryttere og kvinder barberer ben…. så vogt dig!!!!! :-)

  Iøvrigt er mit syn ganske skarpt så jeg tror godt jeg kan se igennem “junglen”… husk på jeg har vandret i Amazonas i bulder-mørke :-) :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *