Paintball rocks!

Ooookay, jeg er lige kommet hjem efter at have spillet en del omgange paintball med gutterne på banen “Shooters” (paintball2000) ved Seest. Det var min første gang paintball ever, og for satan det var vildt! Vi var 10 i alt, og så var det ellers bare capture the flag for alle pengene i 2 timer (som selvfølgelig gik ALT for hurtigt!).

paintball_forberedelse_01.jpg

Der var megen snak om taktik før spillet begyndte, men det var som om at det hele tiden endte med, at man stod alene et sted på banen – total paranoid over, hvor de andre spillere mon befandt sig. 100% adrenalin og 100% bad ass!

I det sidste spil besluttede jeg mig for at køre en meget agressiv stil, så jeg køb ekstremt hurtigt frem mod de andres base og satte mig i dækning bag nogle planker. Jeg spottede en modstander gennem en sprække i planken (og omvendt) og vi begyndte at skyde efter hinanden. Pludselig kunne jeg ikke se ham og jeg panikkede – lige ind til jeg mærkede adskillige slag i ryggen. Han havde åbenbart kravlet halvt op over plankerne, og stod og skød mig direkte ned i ryggen (1-2 meters afstand). Jeg skreg “RAMT” og gik ud af banen.

Min ryg har fået det bedre nu, men der er nogle ret store “myggestik” deromme, hehe.

Det er ikke sidste gang jeg er med til paintball!

This entry was posted in Dagligdagen and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *