5 timers non-stop dans :D

My God en nice fredag jeg havde! Det hele begyndte med en KÆMPE oprydning / hovedrengøring hjemme ved mig… Mr. Flanders kom over mens jeg ryttede op, hvorefter han smuttede hjem efter vi havde lavet bananna-split (med TO bananer til hver!).

Så havde jeg ellers travlt med at gøre resten rent hjemme, i bad og så over til Anders og Carl-Emil. Der sad vi lidt og drak før vi tog på Knud’s…

Der er bare nogle dage hvor alt hvad der kommer ud af ens mund føles rigtigt og falder i god jord hos alle. Denne fredag var præcis en sådan dag, og hvor havde vi det sjovt! På Knud’s var Coco feat. Mother, Martin L., Jonas etc. Vi sad og brainstormede for vildt på mulige fredagsbarer. Imellem forslag kan jeg i flæng nævne:

  – Reverse-bar (hvor så meget som muligt er omvendt!)
  – Gangster-bar (hvor man bliver opdelt i to bander, alt efter om man bor nord eller syd for Kolding å!)
  – Invisi-bar (hvor lokalet er blottet for ting, da de jo er usynlige!)

Vi talte også om at lave et show i kantinen inspireret af terrorismen –> det begynder med, at en meget suspekt udseende fyr kommer gående ind i kantinen med to identiske attaché-tasker, stiller dem et sted hvor flest mulige kan se det, hvorefter han spurter væk alt hvad han kan råbende et eller andet på arabisk. Så lyder det pludselig: “HOLD JER VÆK FRA TASKERNE! VI HAR SITUATIONEN UNDER KONTROL!” (eller noget i dén retning) hvorefter en gruppe klædt ud som medlemmer af S.W.A.T. kommer løbende ind i kantinen fra forskellige retninger og indtager deres positioner omkring taskerne med geværer rettet mod dem.
Så kommer en fjernstyret robot (“rullemarie”) kørende ind, griber fat i den ene taske med en gribearm og kører ud med tasken. S.W.A.T. holdet nærmer sig den sidste taske og en af medlemmerne forsøger at desarmere “bomben”… tasken eksploderer (en uskadelig røgbombe) og medlemmerne af S.W.A.T. falder tilbage ned på jorden. Efter noget tid rejser de sig langsomt op, griber fat i tasken og stormer ud af kantinen!

Det kunne være det vildeste show at fyre af tror jeg! …men efter den lange “brainstorm” tog vi videre på Pitstop, hvor jeg lige skal love for at der blev fyret op for tingene!

Damn, jeg slog klart min danse-rekord den aften: dansede sådan ca. 5 timer nonstop! :O Pissemange lækre tøser, det var suverænt –> hvilket jeg også kan takke den lige så suveræne DJ for. Det var den bedste musik man kunne forlange at danse til! TAK DJ! Hehe.

Det blev sent, Anders og jeg smuttede hjem. Chillede med noget vand + lime og sad bare og snakkede der ved 05:00-tiden.

Så gik jeg ellers hjem for at sove, og skulle lægge lagen og dynebetræk på min seng, da jeg ikke nåede at få det gjort da jeg tog afsted hjemme fra til fest –> det var bare det SIDSTE jeg havde lyst til der kl. 06:30 om morgenen *yawn*!

I dag sov jeg så ellers til kl. 13:00. Gjorde det sidste rent herhjemme og tog op på skolen hvor jeg fik brændt nogle projekter ud på DVD (skylder Anders for DVD’erne forresten).

Hvor er det fedt med de løbehjul oppe på skolen! Sådan et overvejer jeg kraftigt at anskaffe mig. Det er 100% mere behageligt at komme omkring på skolen med (og SJOVERE for den sags skyld!).

Vi fyrede op for nogle pandekager og sad ellers og stenede noget MTv.

Nu sidder jeg her og skriver til lyden af “Kings Of Convenience” og deres album “Quiet Is The New Loud” som jeg næsten lige har fået fat i efter at have slugt “Riot In An Ampty Street” med hud og hår. Det er sjældent at jeg bliver ramt i sjælen af musik, men det her er virkelig ren nydelse og terapi at lytte til *suk*.

I morgen vil jeg forberede den PIXI CD-ROM som jeg skal aflevere til Lene Bonde engang. Og jeg skal også have læst “Viljen til sejr” færdig så jeg kan komme i gang med den nye bog jeg har lånt…

Så skal jeg også huske at finde 10 nye + gamle bygninger til perspektiv-tegning, samt endnu en tegne-trekant?

Jeg vil satme også snart have smidt nogle hylder og spejle op på væggene her! Det vil kunne give sygt meget plads.

  Timer flyder ud i timer
  Ubetydelige i uendeligheden
  Uerstattelige i nuet

  Mine fingre er visere og med hånden på uret fanger jeg tid
  Udpeger øjeblikket mellem to sekunder der skal til at…
  “Vent, I må ikke gå!” men er væk før ordene lander
  Deres skridt høres som monotome slag bag glasset

  Om en time vil de være her igen
  Hvis jeg forfølger dem, går der længere tid før vi mødes
  Går jeg i modsatte retning, vil vi mødes hurtigere

  Jeg vil ikke støde ind i tiden, men lade den gå forbi mig

This entry was posted in Dagligdagen, Digte. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *