Rigtig work-out, sporty dag :)

Lidt længe siden jeg har skrevet… I know, I know! Men hey, check min
rejsedagbog fra Fanø –> der har jeg jo lige været ovre en uges tid, men er nu hjemme i Kolding igen, hvor jeg arbejder på at lave plakat og flyer færdig til Martinland’s galleri til kulturdagene.

I dag har været en rigtig sporty, work-out dag! Anders og jeg var lige i fitness (ENDELIG!). Det var pisse-god træning. Lagde ud med 2 km roning –> hvor jeg lå på en 36-40 m/s hvor jeg før lå på de 30 m/s.

Så var jeg lige i centeret ved 15:00-tiden for at se på nogle digitalkameraer. Jeg fandt en vildt god butik (“Bingo Digital Foto” mener jeg den hedder). De er specialiserede i NIKON kameraer, som også er det mærke skolen har. Er i gang med research på hvilket digitalkamera der vil være det bedste til mit formål –> NIKON D50 er forholdsvis nyt på markedet og skulle tage helt suveræne billeder, så det vil jeg begynde at researche priser på. Da det er så nyt, vil jeg vente et godt stykke tid til prisen falder (det fortalte han inde i butikken).

Senere tog Anders og jeg hen på den boldbane der ligger stort set lige ved siden af hans bolig for at spille lidt bold. Der var to andre som vi spillede “æg” med. Det var grineren. Sluttede af med at øve lidt rundbold.

Lørdag skal jeg op til Martin’s work-space hvor jeg skal mødes med Mette fra klassen, som er ved at lave en plakat til deres udstilling til kulturdagene.

Ciiiiaaaaoooo!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *