Bogbinding part II

Har lige siddet og skrevet en masse af de gamle dagbogsindlæg ind i den nye blog her… det er godt nok noget der tager tid, men det er bare så fedt at man så kan søge i samtlige indlæg og skrive kommetarer til dem :)

Det er næsten ved at være lidt skræmmende, men det gode vejr fortsætter ufortrødent –> til min store glæde selvfølgelig.

I dag havde vi så den sidste del af bogbinderkurset og vi fik lært nogle ret nyttige teknikker til hvordan man syer siderne på coveret etc. Har taget nogle billeder af det med mit nye, dejlige digitalkamera :D


Udbyttet af kurset: et bjerg af foldede “bøger”. Ret nyttige til senere projekter :)

Sidst vi spillede fodbold aftalte vi at vi skulle mødes og spille i dag (søndag). Vi var kun fucking 4!! Og så i det STRÅLENDE vejr… well, det er efterhånden ikke noget der kommer bag på mig at folk ikke dukker op når det er godt vejr *Gg*. Ej, det var sgu’ sjovt alligevel. De to som Anders havde snakket med omkring fodbold var allerede på banen da jeg kom derhen (Kristian og Emil hedder de vist nok).

Vi spillede noget Halme og noget 2 mod 2 ca. fra kl. 15:00 til 18:00. Min form er super for jeg kan ikke mærke spor nu her :) YES!

I morgen er der ikke rigtig noget på skolen. Jo, skal aflevere de illustrationer fra semesterprojektet jeg har lavet ind til videre. Det er Sven der skal ha’ dem…

Det har været en lidt underlig dag for mig på en måde… følte ikke rigtig at folk gad snakke med mig :s Det er nok bare mig…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *